Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nsro Nowy Prywatny Serwer!

CTerrorist

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest to na 100% crack Sea i to pierwsza wersja ...

ogólnie serwer stworzony przez bandę dzieci które odkryły Cracka Sea bo inaczej tego nie mogę ująć....

1290020186-U148832.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest to na 100% crack Sea i to pierwsza wersja ...

ogólnie serwer stworzony przez bandę dzieci które odkryły Cracka Sea bo inaczej tego nie mogę ująć....

Dlaaczego jak sciaglaem tego silka to pisze mi ze to jest stary legend i trzeba nowy ??? pomocy jesli trzeba sciagnac nowego porsze o linka od niego:)

Opublikowano

Jak wlanczam silka i chce nacisnasc start wyskakuje mi cos takiego" you have to insstal the full version Move to offical webiste to dowland the full version?" prosze o pomoc!!! i link do new clienta

@EDIT

sciagnolem wersje legend 3 czy to dobrze?

...

Opublikowano

Na ten serwer wbija się za pierwszym razem?Są duże lagi i dużo polaczków porszących o kase? bo nie wiem czy to ma sens zaczynać gre na tym serwie...

1377774857-U369478.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer Nadal chodzi bo mam ochote tam zagrac

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Nie opłaca się tam grać, ponieważ ten serwer nie będzie już udoskonalany. Jeden z GM'ów odszedł. Podobno PAX ich oszukał i nie wysłał plików. Kawałek news'a z ich strony:

"Why this? Well, we wanted to buy the serverfiles and sourcecodes from the sea-emu. Manco paid but PAX tried to betray us. He never sent the files to us. Since then the the contact to PAX ended. He never wrote back or anything. So there will be no new patches."

Opublikowano

@UP

A co ty myślisz, pax nie da nigdy source code, teraz ma własny server ( SSE Server). A poza tym, oni później znowu by dali do crackowania. Zatem Pax im odmówił tego.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

@UP

A co ty myślisz, pax nie da nigdy source code, teraz ma własny server ( SSE Server). A poza tym, oni później znowu by dali do crackowania. Zatem Pax im odmówił tego.

Podobno zapłacili za to. On powinien zwrócić pieniądze, skoro nie chce wysyłać plików.

Opublikowano

Dać dotację, a zapłacić to jest różnica. Dali dotację, zatem pax nic nie musi. Btw na pewno nie płacili, bo prędzej to już nesro, a nie nsro. Nsro to zwykły cracked.

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...