Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nsro Nowy Prywatny Serwer!

CTerrorist

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam najnowsze , bo 2 dni temu ściągałem. Były mi potrzebne do bc2. A media na jakie zmienić? Bo w tym temacie żadnego media do nsro nie ma.

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

ten serwer to naprawde beta testy - wiecej nie dziala niz dziala... Gralem 5 min - nie udalo mi sie zabic ani 1 potworka. Poprostu nie atakuje. Ale życze powodzenia autorom i mam nadzieje ze cos jednak z tego bedzie... Poczekamy zobaczymy

bo nie działa normal atak!! dlatego masz 5lvl

a jaki raty?

x80 sp

x30 exp (chyba?)

x30 drop (chyba?)

Ma ktoś rade? Włączam nsro , loguje sie na konto , wybieram postać . Gra wychodzi mi do pulpitu i wyskakuje taki error

Dołączona grafika

robisz EU postać? działa tylko CHN lub masz złą wersje silka

ja tam nabiłem 90 level i trudno nie jest, 2 tygodnie mi to zajęło.

Tylko gorzej z sp bo jak wiesz na czym expić to szybko lvl nabijesz, ale sp zostaje w tyle i trza farmić

ja też ale SP fajnie sie farmi na 82lvl mob

Opublikowano

Robie CHN postać. Pozatym mam dobrą wersje silka bo ściągałem z tego tematu. Nie wiem o co chodzi ;x

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

Mam XP. Teraz to już przy wchodzeniu na konto ten błąd wyskakuje ; x. Chyba nowe konto muszę zrobić... Dziwne to trochę.

Opublikowano

Innej rady nie ma ? ;/

Opublikowano

Nieźle się zapowiada :) A są tu Euro hary?? Jaki max lvl? I ile razy szybciej jest wszystko w stosunku do isro???

Naucz się czytać posrańcu.

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

Opublikowano

Serwer jest Easy!!

Spoty masz czyste RE5PECT on już gra ma 24lvl++ spotkałem go spytaj sie go się gra.

Gram po pracy 18:00++ i w przerwach różnie mam 90lvl tak więc niema nic do roboty tylko farmie.

Aha zaludnienie mało ludzi troche do głupie ale jak jest event to się zbiera pełno podobno jest ok.180 zarejestrowanych ale na stronie nie wiem ile w grze

Opublikowano

Czy na tym servie jest ms?

@Edit:

Aha. I łatwo tam mieć takie sox'y jak macie na tym ssie w pierwszym poście?

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

Opublikowano

Ja tego serwa nie robiłem więc nie wiem czy tam jest ms ja tylko chciałem żeby trochę Polaków zagrało

Słyszałem że za miecha bedzie na serwie next patch a w nim podobno:

-Prt

-Party

-Guild

-i wiele innych może job

Opublikowano

Aaaaa skille wiem jakie są

Bicheon wszystko działa

Heuksal wszystko działa ale combosy nieraz nie łapią

Pacheon wszysko działa

Fire [/b ]wszysko działa

Cold wszystko działa (ale Snow Shled nie wiem czy coś pomaga)

Light[/b ]wszystko działa oprócz teleportu

Force nie działa!

Żaden mob nie daje statusów anie skill (np. podpalenie stun zamrożenie)

Opublikowano

Próbowałem już wszystkiego .. Nadal mam ten sam problem ;x

Opublikowano

a ja moze sie skusze i wysle prosbe o konto ( ale i tak zaczne grac dopiero za tydzien bo dopiero wtedy wracam z wakacji)

Opublikowano

Serverpatch 1.0.6 już wkrótce!

1.PK bug will be fixed (Player can't PK others without a cape anymore.)

2.Autoattack will be implemented.

3.Imbue can be casted will casting other skills.

4.Technical fixes in attack (No more problems in casting skills.)

5.PvP:

-Fixed, attacking player while he's dead

-"Firewall" and "Icetower" will work in PvP

-Delay added so you can't attack or be attacked after resurrection

6.HP and MP will be fixed.

7.Chars will start on level 1.

8.Connection Errors fixed.

Opublikowano

Mam pytanie. Czy oni wysyłają zwrotnego mail'a, informującego o zarejestrowaniu konta?

nie, ja wyslalem i na drugi dzien mialem konto bez zadnego maila zwrotnego

Opublikowano

Hmm dalej to samo.. Próbowałem nawet na 2 koncie i lipa.. dalej ten błąd wyskakuje.. POMOCY :x

Opublikowano

Ja jeszcze crasha nigdy nie miałem :>

Opublikowano

Jest to jakiś holy shit na scrackowanym emu paxa ;) Dokładniej na pierwszej wersji. Jako tester sea poinformowałem Paxa o tym nsro i go ostro skrytykował. Ten serwer nie jest przez niego wspierany (jedyne serwery wspierane czyli z wykupionymi update i plikami serwerowymi to nesro (nie mylcie z nsro) i gsro). Zobaczymy co porobią z tym cracked emu z epvp :) Zobaczycie z tego będzie lipa i tyle. Jeżeli chcecie sobie pograć na takich serwerach wejdźcie na epvp w dział silkroad -> priv serwery. Tam jest od hooya i ciut ciut takiego typu serwerów czy na hamachii czy dedyku B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...