Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longju66[Dedyk][Pl]

PeSoiL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

byla cofka przez opru jak wgral 120lv cofka o pare dni

myslicie ze sie boje waszych kumpli ? NIE tak sam oforum i tak bedzie padac

85717998364074106058.png
  • Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Deco geju coś ty kurwa zrobił z x-world szmato jebana kurwo nie myta !! kurwa zal mi cie w chuj !! a w grze byleś nawet spoko ale co ci jebło na mozg zęby rozjebać pól serwa w kilka godzin !! idz kurwa sobie graj na tym swoim longju66 i sobie trzep przed dupa konia w grze ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

X-world to syf gralem tam wbilem 82lv mialem 4 hwangi i 2 neibianskie +9 zrobili rr serwa cofke i chuy po eq cala gra na x-worldzie to bylo zbieranie Eq i tracenie go po cofce

...rzeczywiscie, była cofka, tylko była ona o pare dni, a ciekawe czy w pare dni byc tyle zrobił i to było wszystko co miałes. xP.

co do deco, to naprawde, szkoda mi sie, dziecko sie wkurzyło bo niedostało praw do x-worlda i sie zemsciło. przypominasz mi mojego kuzyna który rozwalił zabawke bo okazało się że to nie dla niego miała byc xP.

jesli myslisz ze ten twój serw długo pociągnie to sie mylisz, x-world pomimo tylu problemów przez takie dzieci zazdrosne jak ty nadal funkcjonuje, a ten twój syf długo niepociagnie. myslisz ze jak odejdziesz i zrobisz bałagan na forum to będą cię błagac o twój powrót i dadzą ci większy dostęp do bazy x-worlda? raczej na to nielicz. i życzę ci powodzenia w zyciu, chyba ze twoje jedyne zajecie to metin.

a co tych nowych itemków co wprowadziłes to se mozesz wadzic, skopiowanie z innego serwa plików to juz daremne. Jak już cos wstawiasz nowego to zrób to moze...sam, chyba ze niedasz rady, a niebianskie stalki to zmiana koloru stalki też raczej niejest niczym szczególnym

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...