Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longju66[Dedyk][Pl]

PeSoiL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up , kup dedyka i go oplacaj z swoich pieniedzy. Chce zeby on sam na siebie zarbial...

Jak narazie serwer jest ok ale jeśli zamierzasz dodać IS w którym będą bony + 6/7 to odrazu skończe gre. ^^

@Edit

Czemu off

słaby jestem w te miecze...

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to ma być za dedyk?

Zdążyłem wbić 5 lvl i już wyłączony przez jakąś godzine...

Strona też padła,więc ktoś tu tnie w chu*a

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

PHP Error Message

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on '91.210.130.45' (4) in /home/a1474217/public_html/config_account.php on line 8

Free Web Hosting

Nie mozna polaczyc sie z baza danych

Fehlermeldung: Can't connect to MySQL server on '91.210.130.45' (4)

---

Szkoda, zagrałbym

draenorsygn.png

Opublikowano

Mapy się zbugowały czy logowanie off ? bo wywala.

@Edit

Shinsoo M2 zbugowane nastepna postac ...

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Fajny Serwer Mi Się Podoba

Polecam ...

67979104.jpg

Justin Bieber nie żyje

Najświeższe wiadomości całego świata tylko w BBC. Jak donosi rzecznik prasowy Justin Bieber został dotkliwie pobity zaraz po swoim koncercie. Policja wyklucza napad w celach zarobkowych był to najpewniej zaplanowany atak na gwiazdę POP . Bieber w stanie ciężkim został przewieziony do szpitala w LA skąd są przecieki ze Justin nie przeżył zamachu na swoje życie --- Z ostatniej chwili rzecznik Prasowy młodego artysty ogłosił konferencje by ogłosić "złe nowiny" dla świata nasz reporter będzie na tej konferencji i przekaże nam najświeższe informacje. Niestety jest tak jak wszyscy sie obawiali Justin Bieber w wyniku odniesionych ran zmarł o godzinie po południu czasu GTM+6 sprawców jak dotąd nie udało się ująć. Na nagraniu z kamer przemysłowych widać ze jeden z 4 napastników ma na sobie biało-czerwoną bluzę z orłem. Policja wyznaczyła nagrodę za wskazanie sprawców

Daj +

Opublikowano

scierwo to ty kodexior odszedl przez ciebie lizusie ciekawe jak sobie teraz dasz rady cwaniaku

Mapki odbugowane

85717998364074106058.png
Opublikowano

Nie zagram niech najpierw naprawia logowanie zeby nie padał bo narazie to zalowy ten serw

No Way No Way Chce minusy Dowoć !!!!!!!

-

Nick Not4You

Serwer Vipmt2

lvl 70 zostaje na nim czytam KU i robie eq :)

Gildia w andrzejka jestem

GG : 7469746

Opublikowano

kurwa pisze on a huja błąd

Daj minuska to nie boli : ) a wiele zrobi : )

a oto zdjęcie mojej nagiej siostry!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.mpcforum.pl/user/138521-darksoul123/

pitole justynka bimbera

Opublikowano
scierwo to ty kodexior odszedl przez ciebie lizusie ciekawe jak sobie teraz dasz rady cwaniaku

kodexiora niema juz prawie 3 tygodnie i serwer dalej stoi, a twoj? 3 dni i pada co chwile i kto sobie nie radzi?

Dzieciaku^^

sygnar.jpg
Opublikowano

Nie polecam serwera same pryszczate 13-latki wyzywające sie w m1 ksucie opanowane do perfekcji, a GM nic z tym nie robią w ogóle nie pomagają graczom ogólnie beznadzieja

Opublikowano

hmm wiesz zniszczylem forum i co z tego ? maja pecha x-world jest pelen bugow nic wiecej a baze mam zamiar udostepnic i pliki z x-worlda

a ten serwer longju66 zawsze mialem privy na hamachi o takiej nazwie i nie mam zamiaru wlasnego serwera psuc

85717998364074106058.png
Opublikowano

Pełen bugow? hahaha zdarzaja sie i co? Ciagle udoskonalaja i staraja sie. Życze ci aby twoj serv mial choc tyle bugow co x-world. Ale nie, nie ma sie co łudzić nigdy tak nie bedzie. Kozaczysz bo zje[cenzura] sprawe. Żałosny jestes

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zalosni wy jestescie bo wasze biedne forum upadlo myslisz dlaczego account jest w team ? bo sie podlizuje opru

i koniec waszego spamu

85717998364074106058.png
Opublikowano

Deco wysylaj sobie te twoje zenujace skargi myslisz ,ze ktos spojzy na twoje watpliwosci ? Za takie zachowanie powinni [cenzura] ludzi... A to co zrobiles na X-Worldzie to kazdy z nas Ci zapamieta.Mam znajomego ktory siedzi w tych longju i nie martw sie Twój serwer dlugo nie pochodzi ,masz to jak w banku (: z podrowieniami od xRoNsoNx ;]

2819277370.png

Opublikowano

X-world to syf gralem tam wbilem 82lv mialem 4 hwangi i 2 neibianskie +9 zrobili rr serwa cofke i chuy po eq cala gra na x-worldzie to bylo zbieranie Eq i tracenie go po cofce

reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...