Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neobot

Xalorx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamiast placic 100zl za nie wiadomo czy "niewykrywalnego" bota, lepiej zaoszczedzic i kupic MageBota za 40zl~ (nawet taniej mozna ), bot w 100% nie wykrywalny tylko moze sprawic poczatkujacym trudnosc w obsludze.

Oficjalna strona bota : http://www.tibiadb.com/

jessicau.jpg
Opublikowano

Na oficjalnej stronie magebota pisze , że jest wykrywalny :s

Cytat z oficjalej strony :

Also note that because of the recent anti-bot stance taken by Cipsoft, our software is only officially licensed and recommended for use on otserv.

Opublikowano

Jest ktoś w stanie utworzyć cracka do NeoBota, ponieważ z tego co zauważyłem pare postów wyżej ktoś bardzo ładnie to wytłumaczył i może ktoś dzięki tym radą da radę utworzyć cracka ;>

Opublikowano

Ten caly filmik z cracked neo to 100% keylogger :) dlaczego ? a no dlatego ze jakis noob poczytal ja forum jednego keya jak zrobic taki bajer :

Zrobic archiwum z haslem potem zroic tak ze jak sie odpali to hasla nie potrzeba :) skad to wiem ? A z tad ze jak chcialem wypakowac ten "niby" crack no ale poprosilo o haslo a mpcforum.pl nie pasowalo :) To have Fun ludzie Uane's to nie za dobry key :( a i poradnikiz tego forum rowniez

A tak btw. To jakim botkiem dzialac ?? Bo nudzi mnie reczne expienie a 20 dni pacca jest to gdzies bym pobocil sobie

-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...