Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanał Na Mpc Jednym Z Najlepszych! Szok!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przestańcie się kłócić przez głupoty ;]

Cieszcie się z sukcesów MPC i mam nadzieję, że ten projekt będzie prowadzony regularnie i nic nie stanie na przeciw daleszemu rozwojowi kanału.

Ktoś tu się kłóci? Też życzę Wam jak najlepiej i może coś z tego wyjdzie chociaż nie wydaje mi się. Zobaczymy co na to Makin jeśli chodzi o moją pomoc ;o

Wiesz, to dziwne, bo ja jakoś się dostałem do teamu kanału MPC na youtube będąc jak to nazwałeś szarym użytkownikiem, ale dobra, peace.

Będąc KidModem jesteś już tak jakby w teamie :> No zobaczymy, może mi też się uda albo chociaż w czymś pomogę.

#e

Żeby nie było - na razie będę pomagał Rodimopowi, potem sam chętnie nagram kilka recenzji.

Kłótnia z Own3d'em jest jak wyprawa z motyką na słońce. ;o

ee...jak się ma coś w mózgu to można bez problemu po mnie jakoś pojechać. Projektant akurat ma :D

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ale czego tu Gratulowac.

Ze w podpietych jest temat z Kanalem MPC

i userzy daja bezmyslnie subka , bo moim zdaniem jakis koles ktory nie wie o MPCforum i wszedlby na Kanal mpc raczej nie dal by subka , bo poki co recenzji malo i wogole malo filmikow.

A teraz pójdź po słownik.

Co do tematu, to całkiem ładnie Wam idzie ;-)

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

Ownedzie, ja jestem szarym użytkownikiem forum a dostałem się do teamu. ;] Życzę Ci powodzonka. ;]

Jeszcze troche i top3 :D.

Opublikowano

Wiesz, to dziwne, bo ja jakoś się dostałem do teamu kanału MPC na youtube będąc jak to nazwałeś szarym użytkownikiem, ale dobra, peace.

Koniec offtopa.

Kłótnia z Own3d'em jest jak wyprawa z motyką na słońce. ;o

@TOP

Gratuluje i niestety podzielam ocenę Own3d'a

Znudzi wam to się. Trochę szkoda, że podcastów już nie ma. Będą?

Jednak pomimo tego wszystkiego, można było was posłuchać.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Wyroznienia liczone w skali kraju, ale i tak gz. Zycze powodzenia, ale postawcie na jakosc, nie ilosc. Akcje zbierania subow przemilcze, bo to traci zeciarzo-kocowymi tworawi.

Pozdr.

Opublikowano

Zróbcie prezetacje gry Soldat^^ :X

Jak juz nie ma pomyslow to dlugo raczej nie pociagnie.

Ale i tak niezle^^

; )

Opublikowano

Jak się skończą nowe gry można zawsze porobić klasyki(Ghotic,Tony Hołk) czy coś bajkowego jak Iniemamocni.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano
Cieszcie się z sukcesów MPC i mam nadzieję, że ten projekt będzie prowadzony regularnie i nic nie stanie na przeciw daleszemu rozwojowi kanału.

Taa...Po kilku tygodniach zmniejszy wam się ten zapał, a po drugie kwestia komputerów. Teraz odpalisz najnowsze gry, a za rok, dwa już nie będzie tak wesoło wraz z włączonym programem do nagrywania. Przy okazji zróbcie jakieś "intro: przed recenzją, bo żałośnie to wygląda. Kolejna sprawa :

Łączna liczba wyświetleń przesyłanych filmów:

2195

Widzowie:

133

Heh, czy mi się zdaję, że to subskrypcje są tylko ze względów, że to konto forum ? Cóż za jakiś czas te subskrypcje zmaleją. Ja mam wyświetleń filmików 275 tys. i 50 subskrypcji, hehe.

Beka.

Opublikowano

Żałosny to ty jesteś. Nie znasz naszych planów więc jeśli gówno wiesz to się lepiej nie wypowiadaj. Kto powiedział, że tylko on robi gp? Za rok, dwa jeżeli jego komputer wymięknie znajdą się inni. Najlepiej skończ i wyjdź.

Opublikowano

Taa...Po kilku tygodniach zmniejszy wam się ten zapał, a po drugie kwestia komputerów. Teraz odpalisz najnowsze gry, a za rok, dwa już nie będzie tak wesoło wraz z włączonym programem do nagrywania. Przy okazji zróbcie jakieś "intro: przed recenzją, bo żałośnie to wygląda. Kolejna sprawa :

Heh, czy mi się zdaję, że to subskrypcje są tylko ze względów, że to konto forum ? Cóż za jakiś czas te subskrypcje zmaleją. Ja mam wyświetleń filmików 275 tys. i 50 subskrypcji, hehe.

To nie wiedziałeś, że suby na yt to odpowiednik tutejszych "plusików", czyli coś za co neosy sobie dadzą oczy wydłubać?

Przecież im więcej subów tym jest się fajniejszym, nieważne jakie filmy, ważne, że suby są - można leczyć kompleksy.

emanko

Opublikowano
#118 - Najczęściej subskrybowane (Bieżący tydzień) - Globalny

#8 - Najczęściej subskrybowane (Bieżący tydzień) - Reporterzy - Globalny

#1 - Najczęściej subskrybowane (Bieżący tydzień)

#1 - Najczęściej subskrybowane (Bieżący tydzień) - Reporterzy

#96 - Najczęściej subskrybowane (Bieżący miesiąc) - Reporterzy - Globalny

#19 - Najczęściej subskrybowane (Bieżący miesiąc)

#1 - Najczęściej subskrybowane (Bieżący miesiąc) - Reporterzy

#14 - Najczęściej oglądane (Dzisiaj) - Reporterzy

#27 - Najczęściej oglądane (Bieżący tydzień) - Reporterzy

A my wciąż wskakujemy na nowe miejsca ! :)

Przy okazji zapraszam do oglądania nowego filmu.

youtube.com/ForumMPC

Don't feed trolls ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...