Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanał Na Mpc Jednym Z Najlepszych! Szok!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe co będzie za rok :]

Gratulacje i żeby udało utrzymać ten status :]

Za rok to się im to znudzi. Może nawet za kilka miesięcy.

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Owned

Mamy już ekipę ,a cała akcja jest dobrowolna więc więcej osób będzie raczej przybywać niż ubywać.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Za rok to się im to znudzi. Może nawet za kilka miesięcy.

Odkąd patrze na Twoje posty, zawsze sceptyczny.

W przeciągu paru dni na kanale pojawią się gry bardziej na czasie :]

see ya'

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

kurwa to jesteś modem metina a nie grasz ?

a co najgorsze twierdzisz ze to zjebana gra ?!

tak jest to zjebana gra ale ty jako mod tego działu nie powinieneś tak mówić

Opublikowano

moim zdaniem nie ma sie z czego cieszyc...

duze forum duzo sub'ow

jednym slowem -phi- ^^ :X

#edit

zgodze sie z up'em

; )

Opublikowano

Jeszcze doszło teraz :

#30 - Najczęściej oglądane (Dzisiaj) - Reporterzy

Już wskoczyliśmy na 17 miejsce ;]

kurwa to jesteś modem metina a nie grasz ?

a co najgorsze twierdzisz ze to zjebana gra ?!

tak jest to zjebana gra ale ty jako mod tego działu nie powinieneś tak mówić

To, że jestem moderatorem działu nie oznacza, że muszę lubić grę ;]

Kiedyś tak było, a z powodu, że nie lubię gry, nie mam zamiaru odchodzić z posady.

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

recenzja call of duty 2? ;DDDD , kto ci teraz to obejrzy? weź zrób recenzje jakiejś nowej gry z tego miesiąca to napewno będzie więcej wyświetleń.

Opublikowano

recenzja call of duty 2? ;DDDD , kto ci teraz to obejrzy? weź zrób recenzje jakiejś nowej gry z tego miesiąca to napewno będzie więcej wyświetleń.

Najpierw trzeba zapełnić czymś kanał :)

@EDIT

Miejsce już 14 ;]

#14 - Najczęściej oglądane (Dzisiaj) - Reporterzy

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Z tego co przewiduję to niedługo dodamy kolejną reckę :D

Mam nadzieję że kiedyś to będziemy mieli nawet 1000 subów ,albo i 10k ,albo i 100k subów ;DDD

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Z tego co przewiduję to niedługo dodamy kolejną reckę :D

Mam nadzieję że kiedyś to będziemy mieli nawet 1000 subów ,albo i 10k ,albo i 100k subów ;DDD

Podcasty też miały być co tydzień, a na szósty odcinek czekamy już 3ci miesiąc..

Opublikowano

Podcasty też miały być co tydzień, a na szósty odcinek czekamy już 3ci miesiąc..

Podcast to kompletnie inna rzecz, o ile się orientuję to żeby taki stworzyć to każdemu z uczestników musi pasować czas, a co do wysyłania filmików na youtube to mamy specjalne wytyczne jak mamy to robić.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Podcast to kompletnie inna rzecz, o ile się orientuję to żeby taki stworzyć to każdemu z uczestników musi pasować czas, a co do wysyłania filmików na youtube to mamy specjalne wytyczne jak mamy to robić.

Przez 3 miesiące? Zresztą były chyba 2 odcinki, w których brakowało jednej osoby, więc to nie problem :)

Opublikowano

Przez 3 miesiące? Zresztą były chyba 2 odcinki, w których brakowało jednej osoby, więc to nie problem :)

I tu mamy przykład klasycznego polaka - sam nic nie zrobi, ale krytykuje ;]

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

I tu mamy przykład klasycznego polaka - sam nic nie zrobi, ale krytykuje ;]

W teamie to samo. Naobiecali, że odcinki będą regularnie co tydzień i kij z tego. Jakby administratorzy byli chętni żebym w czymś pomógł - czemu nie. Ale przecież oni sobie dają sami radę i nie potrzebują jakiegoś tam postmejkera, o nie!

Opublikowano

No to gratuluje. Już dałem sub'a . :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

W teamie to samo. Naobiecali, że odcinki będą regularnie co tydzień i kij z tego. Jakby administratorzy byli chętni żebym w czymś pomógł - czemu nie. Ale przecież oni sobie dają sami radę i nie potrzebują jakiegoś tam postmejkera, o nie!

Słyszałeś może coś takiego jak własna inicjatywa ? Sądząc po tym poście, to raczej nie.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Słyszałeś może coś takiego jak własna inicjatywa ? Sądząc po tym poście, to raczej nie.

Uah, nie zgnieciesz mnie bo słyszałem. Tak naprawdę to nie ma dla kogo robić tego wszystkiego. I tak znajdzie się grupa emo-dzieci, która zjebie Cię za sam nick. Pomóc forum jako szary użytkownik mogę np. pisząc tutoriale. Mądrzejsi z tego korzystali, a tępe podstawówki najeżdżały bo któreś zdanie było dla nich za trudne. Przez to odechciewa się robienia czegokolwiek.

No to teraz zmieniam zdanie. Gratulacje, że wytrzymaliście te 5 odcinków. Btw. Żeby nie było, że nic nie robię. Makin już odezwał się na GG. Jutro da mi jakieś świetne zadanie. Już się go boję. (<3)

Opublikowano

Przestańcie się kłócić przez głupoty ;]

Cieszcie się z sukcesów MPC i mam nadzieję, że ten projekt będzie prowadzony regularnie i nic nie stanie na przeciw daleszemu rozwojowi kanału.

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Uah, nie zgnieciesz mnie bo słyszałem. Tak naprawdę to nie ma dla kogo robić tego wszystkiego. I tak znajdzie się grupa emo-dzieci, która zjebie Cię za sam nick. Pomóc forum jako szary użytkownik mogę np. pisząc tutoriale. Mądrzejsi z tego korzystali, a tępe podstawówki najeżdżały bo któreś zdanie było dla nich za trudne. Przez to odechciewa się robienia czegokolwiek.

No to teraz zmieniam zdanie. Gratulacje, że wytrzymaliście te 5 odcinków. Btw. Żeby nie było, że nic nie robię. Makin już odezwał się na GG. Jutro da mi jakieś świetne zadanie. Już się go boję. (<3)

Wiesz, to dziwne, bo ja jakoś się dostałem do teamu kanału MPC na youtube będąc jak to nazwałeś szarym użytkownikiem, ale dobra, peace.

Koniec offtopa.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...