Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Protest

coder0x2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Również popieram innych...on nie nadaje sie poprostu do tego co teraz robi

NIE HACKUJ NA POLSKIM SERWERZE ! PROSZĘ CIE :)

Jak coś to gg 828754

Jak widać nie widać,ale powinno widać moje postacie  i ich nie ma 

Haha :D Mój text :D TEXT ROKU :)

Opublikowano

spamowalem bo mi zbanowales ohnoesa, gdybys tego nie zrobil to bym nie spamowal ;]

i ja nie potrzebuje litosci, bo dla mnie to nie jest nic trudnego zrobic nowe konto. mam bota ktory automatycznie robi mi konto, a ja je tylko uzywam.

mozesz mnie banowac ile wlezie :]

Opublikowano

Tez popieram zeby dragon juz niebyl modem lepiej bylo jak byl Kaka356 a jescze lepiej by bylo jak by byl ohnoes jako teraz ma nick oh ah uhassasa (a dawniej chyba omfg) byl kiedys chyba moderatorem dzialu warrock

@oh ah uhassasa narazie tez mam zbanowane kaka354 i se nowe zrobilem innym sposobem

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

Każdy jest Człowiekiem i każdy popełnia błędy nie naskakujcie na dragona za to że chciał dobrze odczepcie się od niego każdy uczy się na błędach swoich lub innych i wiecej stara się takich samych niepopełniać zrobił jedną rzecz źle a już na niego cały dział Warrock'a pisze i oskarża Najpierw zastanówcie się co piszecie i dajcie mu drugą szanse a jak nie to piszcie do Adminów ale każdy zasługuje na drugą szansę i powinna być mu dana!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...