Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Protest

coder0x2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy admini popatrzcie przez chwilę na pracę nowego moderatora dragona. To co on wyprawia jest żałosne.

Napisałem do niego liścik:

"Ahahaha ty debilu (sry ale musiałem) Widać że nie nadajesz się na moderatora, zamiast blokować mi konto neandertalu powinieneś najpierw to ściągnąć i mogę zagwarantować że ten plik nie kasuje

niczego na dysku i nie jest on virem. Żenada. Całe mpcforum. 1 osoba napisze że

skasowało mu pliki to głupi moderator zaraz to łyka.

Wiem że ty gówno wiesz o programowaniu ale viry są wykrywanie przez

używanie koment podmieniających funkcje punkbustera.

Pomyśl idioto zanim coś zrobisz pl0x"

Kolega dragon zablokował mi konto za to że dałem d3d-ka? Cóż może jest niedorozwinięty ale nie wiem za co zbanował mi te acc. Po 1 nawet nie pobrał pliku, zasugerował się następnym idiotom który napisał że to skasowało mu pliki na kompie

Niewiem jak tatiniumD3D z dll może skasować jakiekolwiek pliki ale radzę zapoznać się z tematem "My D3D"

i wyciągnąć wnisoki z pracy nowego, niezdarnego moderatora

Musiałem użyć tych wulgaryzmów, to nie do przyjęcia

Opublikowano

Protestuje z coderem!

To co on wyprawia jest żałosne.

np. Ktoś napisał tutek a on go wywala.Jak ktoś się coś pyta to on pierwszy odpowiada i zamyka od razu.A jak źle mówi??To co jak zwykle.

Np też: Zamknął temat Warrock Public Hack a tyle ludzi się pytało ważnych rzeczy itp i oczywiście zamyciam zamyciam bo spam się robi! WWW.ŻAL.PL .

Wiem, że zbanujesz moje konto bo jesteś głupi.Jak zbanujesz moje konto jesteś niedojebanym dzieckiem neo i kurwą którą bije matka żelazkiem a tata kablem od odkurzacza!!

Opublikowano

No ja też mam dosyć negatywne zdanie o tym modku. Ale nie chce dostać bana więc oszczędze pisania swojej opini na jego temat.

24026.png18590.png
638.jpg640.jpg

Nauka C++: |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| 50% ;]
Opublikowano

@up2

On się zna na d3d? Nie rozśmieszaj mnie

Bez gotowego bypassa z offsetem nie ma się co zabierać do robienia czegokolwiek (a do pozyskania takich informacji trzeba mieć znajomości na zagranicznych forach)

Opublikowano

@up to nie jest żaden bypass tylko normalny hack d3d z dołączonym bypassem. Zapomniałeś dodać że oprócz zamknięcia tematu zostało zablokowane mi konto. Powinieneś wiedzieć że budowa d3d = dużo virów na scanie

Ale "moderator" uznał to za syf jak to on określił (oczywiście podjął decyzję przed

sprawdzeniem zawartości, bardzo odpowiedzialne)

Opublikowano

Powiem tyle odwalcie sie od dragona, jesli dostaliscie bana to raczej za cos kazdy czlowiek popelnia bledy

jednak co do hacku nie mail racji, dziala , i jesli ktos bo wonty do wirusow to moge powiedziec ze wiekszoscia D3D tak jesy moge nawet komus wyslac skan mojego i beda podobne skany , tamten temat mozna by przywrocic a zbanowac to tego niedorobionego nooba co plakal ze mu skasowalo mozille

Opublikowano

popieram rowniez, zbanowal mi ohnoesa za post, ktory napisalem tydzien temu(jak jeszcze moda nie mial) teraz chuj mu w dupe. chcesz to sobie jeszcze troche pospamuje, zebys mial wiecej roboty - wiesz rowniez ze lubie to robic :] nowi moderatorzy sa do niczego, tylko zal.eu.

PS. dodaj ohnoesowi jeszcze 10 lat bana, pospamuje tutaj w nocy :]

Opublikowano
popieram rowniez, zbanowal mi ohnoesa za post, ktory napisalem tydzien temu(jak jeszcze moda nie mial) teraz chuj mu w dupe. chcesz to sobie jeszcze troche pospamuje, zebys mial wiecej roboty - wiesz rowniez ze lubie to robic :] nowi moderatorzy sa do niczego, tylko zal.eu.

PS. dodaj ohnoesowi jeszcze 10 lat bana, pospamuje tutaj w nocy :]

OMG ohnees to ty? zal ..... ty o wiele wiecejzrobiles dla tego forum nic ten ****** nOnie moge ;] nie wierze ;P:Dmuhahaah

@topic

Popieram all Kolegow .... a co do tego tutQw.... jakon robil bylo ok ... a teraz jakktos zrobi to odrazu kasuje ... zal

Opublikowano

Nic dodac nic ujac.Nasz nowy mod to kapletna ciapa<niewypal>...mozna by tak wyliczac w nieskonczonosc no ale coz widac nie dosrusl jeszcze do doroslego zycia i zgrywa cwaniak banujac innych za byle co albo zamyka ciekawe tematy.Mod to przedewszystki pomoc dla innych ueaserow a nie wymuszanie haraczu<zal> pomoze jak mu ktos wbije 12lv....Wlasnie widac jak dziecko Neo pomaga nam ueserom.

Jak najszybcie trzeba zmienic tego napa na jakas pozadna wykfalifikowana pomocna osobe.Bo dzieki dragonowi na tym forum zrobil sie smrut kila i mohila.

Ps.Jesli zostanie zmieniony mod to zbanujmy acc dragona jak taki cwaniak to niech tez zaczyna od nowa...

Opublikowano

ohh killer, jak mialem moderatora i dostep do "tajnego forum" to widzialem ze oni nawet nie czytaja pmek od userow ;] byl wtedy chyba post oula jak to ktos mu grozil ze do kokosza napisze czy cos, a on ze nie czyta wiadomosci od zwyklych userow - cos takiego bylo. wiec nie widze sensu pisania na marne. Nie wiem kto wybral tych 2 moderatorow ale to jakas pomylka, to ze napisali troche tutoriali nie znaczy ze beda dobrymi moderatorami.

fabi001 - dawal hacki, ale JUZ NIE DAJE, jedyny co potrafi to pisac w vb.net, jakby potrafil w C++ to byscie widzieli jego pro elo produkcje. w tej chwili nic przydatnego nie umie, wiec wtf??

dragon436734632623 czy jakos tak, to tez tragedia, dal troche tutoriali i mysli ze kozak, te jego tutoriale sa oczywiste dla innych osob, nie wiem czemu takie cos jak to: http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=16512 jest przyklejone. to tzw "rzal bul i cierpienie" to samo to... http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=16513

chyba dla kazdej osoby co zna CE przez 2min jest to oczywiste. ahh no i jeszcze ten pseudo UCE, nie dziala, i nie ma prawa dzialac, bo jak tylko podczepisz warrocka pod procesy pb juz widzi ten program, wiec nie wiem co on zrobil :>

innych tutoriali nie widze. za cos takiego najwyzej gwiazdke bym mu dal, i nic wiecej.

Opublikowano

pisanie hacków w C++ nie jest takie proste

jest trudne

jak zrobię hacka w C++ to go wystawie ale na razie niema bo mi nie wychodzi ciągle coś źle jest w nim więc się nie czepiaj

Opublikowano

Cześc nie wiem, ale podejrzewam, że właśnie dragon zbanował mi za nic konto gliand666 i teraz nie mogę tam pisać postów. przyłączam się do protestu. A propos kaki to on teraz jest jakimś ważnym modem na całym mpc, a nie tylko na warrock.

//Ciach

Który mod non stop usuwa mi sygnaturki.

Jak dorwę to zabiję.

Opublikowano

nie wiesz, ze jestem coderem na wr-source od ponad 2 miesiecy? w tej chwili jest przeniesiony na inny adres ale mniejsza z tym, bo i tak nie podam zeby jakis noob znowu zaraportowal i znow by zablokowali domene i hosting strony. i dla twojej wiadomosci - to nie jest duzo, i wlasnie widze jak orientujesz sie w c++. nie zauwazyles nawet ze wystarczy znac skroty ctrl C i ctrl v. dla mnie jestes nikim i chuj potrafisz, tyle. powinienes nawet zauwazyc inteligencie cos takiego:

WriteProcessMemory(hProcess, (LPVOID*)(DWORD) iAdress, &iValue, iLenpubohnoes, NULL);

a teraz - wyjdz.

Opublikowano

uahaha ktos sie przejmie banem? wystarczy wyczyscic cache, zrobic nowe konto a w przypadku bana na ip uzyc proxy. mi zrobienie tego wszystkiego zzajmuje niecala minute, o czym wczoraj modkowie zdazyli sie przekonac ;@

btw, fajne slowo "umyslowosc"

i jeszcze jedno cioty ktore zablokowaly temat z tym d3d - hack jest czysty. bypass jest wykrywany jako trojan bo robi cos w tym stylu..

// punkbuster bypass
    pbischecking=false;
    if (CheckBox17->Checked) {
        dwPbclBase = ( DWORD ) LoadLibrary ("C:\\Games\\Warrock\\System\\pb\\pbcl.dll");
      //    memset_o = DetourFunc((PBYTE) dwPbclBase + 0xA36FC, (PBYTE) memset, 19);
        if (pszCheckString == "B" || pszCheckString == "N" || pszCheckString == "E" || pszCheckString == "|")
            {
                pbischecking=true;

czyta biblioteki pbcl.dll i je modyfikuje, wiec STFU! mi sie jakos kurwa nic z kompem nei stalo.

najlepiej na www.spam.pl - tam jest napisane co jest wirusem a co nie....

w ogole widac jaki jestes inteligentny, jakby wstawial virusa to by nie dawal scana, proste. napewno jakis noobek by sciagnal.

Opublikowano

@up

Otóż to ;]

I przy okazji moje acc na tym forum. n1 nie?

EDIT:

Mentos dziecko wróć do piaskownicy. Rozumując twoim małym móżdżkiem można wywnioskować że

nie można wstawiać żadnych hacków w d3d gdyż są wykrywane jako viry

EDIT2 -

Jak możesz oceniać inteligencję ludzi mentosie skoro nawet ich nie znasz? Mógłbym z tobą podyskutować na wyższym poziomie (ten i tak jest dla ciebie zbyt wysoki) ale po co skoro takie ciołki jak ty myślą innymi kategoriami niż ludzie inteligentni, stąd ten dyskomfort u ciebie ;]

Opublikowano

No to jedziemy...

1.Co do tego d3d hacka.... jeśli chcecie plik z 13 wirami w tym 5 trojanów to prosze bardzo...

2.@GLIAND

Człowieku weź sie ogarnij...

Ja nic do ciebie niemam nie łamałeś regulaminu....

@Ohnoes

Wiem że to ty spamowałes ostatnio...

Ale ja cie nie banowałem z litosci i dlatego że mamy wspólnych znajomych

@Nanooc

Jeśli chodzi ci o tuta użytkownika mafia21 to powiem tak...

Poco komu tut o tym jakie bronie kupować?

I to u medyka i enginerra sie powtarzały..

Każdy gra tym z czym mu dobrze....

@Co do pozamykanych tematów...

Jeśłi chcecie mieć znowu tak zasyfione forum jak kiedyś? prosze bardzo...

Patrze że teraz jak jeden dzieciak wymyslił protest to popierają go osoby niegdys przeze mnie szanowane....

Ale ok....

@ktoś tam

Dla twojej wiadomości nie dostałem moda za tutki czy wr private...

Ale za to że pomagałem pomagam i bede pomagać.

Ehh to wszystko co wam chciałem powiedziec...

Oczywiscie usatkuje sie do waszej prośby i zastanowie sie nad rzuceniem funkcji moderatora ale żebyście sie potem nie zdziwili i nie narzekali..

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...