Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Własnie dropla mi szkata bialego ksiezyca !!! ale najlepsze jest to ze na em2 v.4.7 !!!!!

czyli nie trzeba zadnych nowych Em2 ani patchy !!!!!!!! (dropla mi w v1 szkata)

to tyle !!!!!

walnij + ~!

Opublikowano

Tak na PL jest event poczytaj wiecej w tym temacie http://www.mpcforum.pl/topic/168389-wakacyjny-event-metin2pl/

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano

em2 nie ma nic do rzeczy... Na kazdej wersji metka sa te szkaty bez zadnych specjalnych aktualizacji

Opublikowano

no dobra ale wczesniej pojawialy sie posty o tym wlasnie ze trzeba bedzie jakiegos patcha wgrywac albo cos .;) dlatego odrazu jak mi dropla szkata do dodalem temat

walnij + ~!

Opublikowano

Tylko w tym patchu co jest w em2 4.7 jest wiele blędów, które powodują niestabilność gry. W samym em2 też jest wiele błędów i nie ma map dlatego nie polecam downgradu. Na forum już wstawiłem odpowiednią aktualizacje, gdzie są te itemy i nie ma żadnych błędów. Link w sygnie.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...