Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wakacyjny Event Metin2.Pl

Andrzej13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na forum było napisane:

Drodzy gracze,

wczoraj otwarty został serwer nr 24. Wydawać by się mogło, że atrakcji już wystarczy, jednak nic bardziej mylnego! Drugi tydzień lipca (05.07.2010-11.07.2010) będzie jeszcze ciekawszy!

W każdym z wyżej wymienionych dni odbędzie się drop-event. Dzięki temu, ze wszystkich mobów wypadać będą wyjątkowe przedmioty takie jak Szkatułki Blasku Księżyca, Heksagonalne Szkatułki oraz Piłki.

Oto rozpiska na cały tydzień:
1. W dniu 05.07.2010 ze wszystkich potworów wypadać będą Szkatułki Blasku Księżyca ().
2. W dniu 06.07.2010 ze wszystkich potworów wypadać będą Szkatułki Blasku Księżyca ().
3. W dniu 07.07.2010 ze wszystkich potworów wypadać będą Heksagonalne Szkatułki ().
4. W dniu 08.07.2010 ze wszystkich potworów wypadać będą Heksagonalne Szkatułki ().
5. W dniu 09.07.2010 ze wszystkich potworów wypadać będą Piłki ().
6. W dniu 10.07.2010 ze wszystkich potworów wypadać będą Piłki ().
7. W dniu 11.07.2010 ze wszystkich potworów wypadać będą Piłki ().

Kilka odpowiedzi:
1. Od której godziny ww. przedmioty zaczną wypadać z mobów? Ile potrwa każde z wydarzeń?
Eventy będą uaktywniane o godzinie 12:00. Każdy z nich będzie trwał równe 24 godziny.

2. Co będzie można zrobić z powyższymi przedmiotami?
Z każdego z powyższych przedmiotów będzie można zdobyć ciekawe przedmioty. Również te z ItemShopu.

3. Czy zostanie opublikowana lista przedmiotów, jakie można zdobyć?
Nie, taka lista nie zostanie udostępniona. Odkrywanie gry pozostawiamy graczom. 

SS'y szkat

moon.png

hex.png

football.png

Dziękuje za uwage.

Andrzej13

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

napewno sie przyda bo praktycznie nikt nie patrzy kiedy event

+

Jestem zalsers .Multi?Czy konto zalsers wciąż istnieje ? o nie

Jestes tu wiecej niz 1.5roku? o tak to napewno mnie znasz i nie pozalujesz :)

Opublikowano

Oo , dzięki za info i za ss. A nie wie ktoś może jaka jest szansa na wydropienie owych przemiotów , co z nich wypada czy coś takiego ? Jak nie to spoko sam sprawdzę.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Japierdziele juz myslalem ze odpoczne od tych meczow mojego taty a tu kurwa w metinie pilki dropia zal.pl !!!!!!

DAWAJ MINUSA - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Heh...Teraz event jak mam kompa rozjebanego ;/

Była burza nie wylaczylem kompa ;d Piorun wyjebal niedaleko mnie...i sie komp zjaral...Iskry szly po kablach...;]Czekam na kompa w piatek raczej bedzie eh;/

Opublikowano

Toxic, nowy niebedzie potrzebny, te szkaty są w metinie 2008 wiec i w 2010 tez .

Piłki już są wprowadzone do EM2

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...