Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nasza-Klasa A Raczej Nk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja po prostu usunę swoje fotki, i zostawię tylko tę

0b79e7ab97.jpeg

Opublikowano

Ja tam konto nadal mam, oczywiście żadnych fotek itp., tylko najbliżsi znajomi(po co komuś ~900 znajomych skoro 70% nawet dobrze nie zna), a wszystko po to żeby od czasu do czasu się jakoś porozumieć.

Ciekawe kiedy administracja zauważy, że ich portal drastycznie traci użytkowników, i ciekawe co z tym zrobią?

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

E tam. Usunąłem konto i zostaje na facebooku :P

11.jpg

Opublikowano

@Pamietam jak to było na poczatku mozna było wejsc na portal bez Idiotycznych Sledzikow, Nk talkow...

właśnie wtedy było zajebiscie; /

Stanowczo za duża sygnatura. / Makin

Opublikowano

Ja właśnie usunąłem zdj, zostawiłem tylko imię. Konto zostawiam, żeby porozumieć się z niektórymi znajomymi.

Opublikowano

Sprzedam konto na nk.pl 2k znajomych rolleyes.gif

Ja już tam wchodzę raz na tydzień... Robi się z tego fotka.

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Macie racje. Potrzebny człowiek który zrobi tego typu portal, ale taki, żeby był dobry. Widzę po moich niektórych znajomych z real'u jak robią foty 5h obrabiania(nie wiadomo po co i tak są dobre te foty, jeszcze robione lustrzanką). Po za tym tam przesiadują tam dosłownie 24 na dobę. A konto zostawiłem bez zdjęć, nazwiska i innych moich danych. Zostawiłem po to żeby się czasem z kimś skontaktować jak nie mam nr czy czegoś.

mgr inż. (mogę gówno robić i nieźle żyć)

zanim zadasz jakies pytanie kliknij http://bit.ly/zswIat

Opublikowano

taa na poczatku to byly czasy :P pozniej bylem niedostepny przez jakies pol roku ale ostatnio zaczalem czesciej wchodzic:P

58571518-31d7-fae7-10f7-b6d66f065f70-banner.jpg

Zbieram -

Opublikowano

Witam co sądzicie o dzisiejszym portalu Nasza-klasa.pl...

Dzisiaj przeczytałem "To" w internecie

"Internauci wycofują się z Naszej-klasy. Nie chcą oddać najpopularniejszemu serwisowi społecznościowemu w Polsce praw do wszystkich zdjęć, informacji i wpisów, które w nim umieścili - pisze "Gazeta Wyborcza".

Nasza-klasa, najpopularniejszy w Polsce serwis społecznościowy, który przyciągnął ok. 14 mln internautów, zmienił w tym tygodniu nazwę na Nk.pl. I kazał użytkownikom zaakceptować nowy regulamin - kto tego nie zrobi, w ciągu 30 dni straci konto. Użytkownicy się buntują. Internautów zirytowało zmuszanie ich do udzielenia zgody spółce na nieodpłatne przetwarzanie danych, w tym wizerunku. M.in. w "celach reklamowych spółki i jej kontrahentów, w ramach serwisu lub poza serwisem". I licencji na praktycznie wszystko, co opublikowali w serwisie - donosi "Gazeta Wyborcza"

Dawno temu juz usuneli mi konto z NK bo nie zaakceptowałem regulaminu o przetwarzaniu moich danych...

Moja siostra siedzi całymi dniami na tej stronie NK na swoim laptopie to im sasrywa umysł

http://www.allegro.p...a_klasa_nk.html

to jest popierdolone jeszcze bardziej :/

Jak już mówiłem to im zasrywa umysł xD

76561198090890807.png

Opublikowano

O nie moja girlfriend usunela mnie na fejsbuku ! co mam teraz zrobic? wieszac sie ?!!!111!1!1jedenjedenjedenjeden11!1111!!!!!

@P.S:Konto na fajsie .Tylko na tym badziewiu mozemy przezyc !

pedo-dog.gif

Opublikowano

Dwa lata temu bawiłam się na en-ka w konta fikcyjne, poznałam wielu ludzi, nawet z niektórymi mam nadal kontakt. ;D Ale gdy zobaczyłam konto fikcyjne gejów i rozbierające się dzi*ki i napakowanych kolesi lub chłopczyków pokroju Justina Biebera, odechciało mi się być na tym portalu. ;) Kiedy usunęłam konto nazajutrz w szkole: Kasia, usunęłaś nk!! Jak mogłaś!! Myślałam, że padnę. ;d

w dupie mam to, czy dasz mi + czy - .

Opublikowano

Osobiście mam nadal konto na nk i jakoś na razie nie narzekam a przynajmniej od czasu do czasu dzięki temu nawiąże kontakt ze starymi znajomymi ;]

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Jej jeszcze będą sprzedawać 100 znajomych na konto w Nk. Większego debilizmu nie widziałem.

Co się będzie dziać dalej ?? Pewnie GOOGLE.PL Odkupi projekt xD xD xD jak to było z YT

Co do konta to miałem ale pod wpływem regulaminu wkurwiłem się i skasowałem co do znajomych miałem ich z 30-60 ale tych realnych co znałem :)

Opublikowano

a ja dalej mam i mulę w Icy Tower ;D

jedyna dobra rzecz na tej pojebanej stronie, bo nie pozwala 'dzieciakom " na zapomnienie tej cudnej gry ;D

Opublikowano

Ja uczyniłem podobnie jak Fifolski, skasowałem zdjęcia i zostawiłem konto dla kontaktu. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...