Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nasza-Klasa A Raczej Nk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam co sądzicie o dzisiejszym portalu Nasza-klasa.pl...

Dzisiaj przeczytałem "To" w internecie

"Internauci wycofują się z Naszej-klasy. Nie chcą oddać najpopularniejszemu serwisowi społecznościowemu w Polsce praw do wszystkich zdjęć, informacji i wpisów, które w nim umieścili - pisze "Gazeta Wyborcza".

Nasza-klasa, najpopularniejszy w Polsce serwis społecznościowy, który przyciągnął ok. 14 mln internautów, zmienił w tym tygodniu nazwę na Nk.pl. I kazał użytkownikom zaakceptować nowy regulamin - kto tego nie zrobi, w ciągu 30 dni straci konto. Użytkownicy się buntują. Internautów zirytowało zmuszanie ich do udzielenia zgody spółce na nieodpłatne przetwarzanie danych, w tym wizerunku. M.in. w "celach reklamowych spółki i jej kontrahentów, w ramach serwisu lub poza serwisem". I licencji na praktycznie wszystko, co opublikowali w serwisie - donosi "Gazeta Wyborcza"

Dawno temu juz usuneli mi konto z NK bo nie zaakceptowałem regulaminu o przetwarzaniu moich danych...

Opublikowano

No to shit. Zostawiłem konto bez zdjęć żeby używać for i napisać do kogoś w razie potrzeby. Prywatność rzecz święta.

@down

+1

@2down

Masz racje. Po tych śledzikach i innych gównach wszystko IMO zaczęło sie sypać.

f.png

Opublikowano

W pełni zgadzam się z Fifolski. Na początku nk miałem pare fot i takie tam, lecz bo tym co się zrobiło z tym shitem zrezygnowałem z tego badziewia i usunąłem konto.

Opublikowano

Wcześniej Nk było dla mnie fajne, dopóki nie zrobili te śledziki, Nk talki itp. Nk spadło na psy moim zdaniem. <_<

76561198077714139.png

Opublikowano
Internautów zirytowało zmuszanie ich do udzielenia zgody spółce na nieodpłatne przetwarzanie danych

szkoda że nieodpłatnie ;/ :D

@topic

konto usunąłem 2 dni temu :D

Opublikowano

Konto będę tam nadal miał, ale powiem jedno: nie dam im ani grosza! To są złodzieje! Podobnie jak ZUS! Mówię wam

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

Eh, dobrze mówicie.

Na samym początku, to był fajny portal. Nawet kilku znajomych znalazłem.

Ale po tym jak zaczęły się pojawiąć słiit focie i qmpele komciające je :** <3xD xD <3 - to dałem sobie z nim spokój.

Konto mam, ale zero zdjęć - ew. tylko kontakt z innymi.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Ja na tym miałem konto może z miesiąc i 13 znajomych.2 dni temu usunąłem bo się już wkurwiałem, gdyż byłem jakby uzależniony od odwiedzania tego portalu :O.

JNK!!!(J***ć naszą klasę!!!):P

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

@2up

Byłeś jakby uzależniony z trzynastoma znajomymi :huh:

@topic

Mam konto na nk nie mam zdjęć i uważam że portal nie jest najgorszy do tylko i wyłącznie porozumiewania się ale i tak sądze że facebook czy twitter lepsze są

Opublikowano

Ja na ich miejscu juz dawno przerobil bym to na "NK"

Nie narzekajcie bo kazdy wie ze w zyciu liczy sie kasa.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Jak wszedł śledzik, itp usunąłem konto, to już nie była stara nasza klasa, te pinezki itp.

PORTAL DLA DZIECI NEO.

Pieprzony komercyjny portal, który bierze 10 zł za wirtualną różę, którą w realu kupisz za 7.50zł

logo_black3.png

Opublikowano

Witam co sądzicie o dzisiejszym portalu Nasza-klasa.pl...

Dzisiaj przeczytałem "To" w internecie

"Internauci wycofują się z Naszej-klasy. Nie chcą oddać najpopularniejszemu serwisowi społecznościowemu w Polsce praw do wszystkich zdjęć, informacji i wpisów, które w nim umieścili - pisze "Gazeta Wyborcza".

Nasza-klasa, najpopularniejszy w Polsce serwis społecznościowy, który przyciągnął ok. 14 mln internautów, zmienił w tym tygodniu nazwę na Nk.pl. I kazał użytkownikom zaakceptować nowy regulamin - kto tego nie zrobi, w ciągu 30 dni straci konto. Użytkownicy się buntują. Internautów zirytowało zmuszanie ich do udzielenia zgody spółce na nieodpłatne przetwarzanie danych, w tym wizerunku. M.in. w "celach reklamowych spółki i jej kontrahentów, w ramach serwisu lub poza serwisem". I licencji na praktycznie wszystko, co opublikowali w serwisie - donosi "Gazeta Wyborcza"

Dawno temu juz usuneli mi konto z NK bo nie zaakceptowałem regulaminu o przetwarzaniu moich danych...

bardzo mądre pytanie , aczkolwiek na początku nk to było miłe zjawisko ze strony internautów którzy założyli te stronę z myślą o cih WŁASNEJ KLASIE , rozrosło się to ...Ale oczywiście NK wprowadziło różne WIDGETY , NKTALK gry , śledziki itp. ...Ja nieświadom tego ostatnio zaakceptowałem ten regulamin.....Nie mam pojęcia co teraz będzie , chyba będe zmuszony usunąć konto ....Miły portal stał się teraz dla naz BAZĄ DANYCH dla całej Polski lub całego świata , Oczywiście narazie NK nie posunęło się tak daleko aby udostępniać nasze dane ale może to wkrótce nadejdzie , teraz dopiero po przeczytaniu topicu Sasuxex uwidoczniła mi się tu ich bezczelność ....Oraz sprytny szantaż który bardzo napewno da się internautom we znaki , to już nie o to chodzi .....Ale sposób w jaki oni wykorzystują nasze fotki , info oraz wiele różnych rzeczy doprowadza porządnego człowieka do białej gorączki , niestety NK dalej ciągnie wielu z nas w tym gównie i NAPEWNO wielu z nas się odczepi od tej "tratwy" co utrudni NK dalszą pracę z naszymi onformacjami prywatnymi , coś czuję że jeżeli więcej ludzi to zauważy i otworzy to im klapki z oczu to NK straci wielu stałych internautów co spowoduje zmienjesznie reklamy jak i również ewidentne rozpadnięcie się naszej klasy :)

Pozdrawiam wszystkich userów MPCFORUM Stimer :rolleyes:

6f72992b47f09c2bmed.png

Czy to tak bardzo boli gdy naciskasz LPM na znaczek zielony z białym plusikiem w środku ? Jeżli Ci pomogłem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...