Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zgłoszenia Do Projektu

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, czy ten projekt ma już jakieś postępy? Różni się czymś od publicznego Sea emu?

sygnae.jpg

Opublikowano

Mam pytanie, czy ten projekt ma już jakieś postępy? Różni się czymś od publicznego Sea emu?

Tak o wiele więcej.Normalnie możesz expić itd.

Opublikowano

Heh widzisz, SEA Public , to wersja crackowana, a więc to tak jak by 10% tral org SEA. Kiedyś był projekt, były nabory itepe, ale idioci z epvp scrackowani emu PAx.'a. Nie ma idealnych zabezpieczeń, bo jak PAx. powiedział "Nawet Microsoft nie umie zabezpieczyć Windowsa" tak więc nie ma się co dziwić. Ale ten wypadek podobno tylko ułatwił pracę PAx.'owi , mam taką nadzieję, że mnie też wezmą do projektu. Skoro AceBoy nic nie napisał, to pewnie jeszcze szukają ludzi, chociaż jest już 10 kandydatów[?] w 1. poście tego tematu :D

PS. AceBoy odpisz proszę czy się dostałem, czy nie na PM :)

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Bywalec
Opublikowano

Pomyślimy, wiesz nie mamy z deka zdolności do robienia filmików. Chyba, że gameplay chcecie.

Chodzi mi raczej o gameplay mniej więcej co jest nowego naprawione itp

Admin Cienia
Opublikowano

ja sie zgłaszam.

potrzebuje emulatora i wersji silka, db of sro też dajcie

morda.jpg

Sry za offtopa.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...