Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zgłoszenia Do Projektu

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O tuż ogłaszam, iż zbieramy zgłoszenia do testowania. Ten projekt nosi nazwę SEA (Silkroad Emulator Advanced).

Aplikacje mają wyglądać następująco:

1. Wasz wiek.
2. Wasz staż w silkroadzie.
3. Ile możecie poświęcić czasu w testowaniu ?
4.Numer GG / Kontakt

Aktualna lista testerów:

Aniołek

AceBoy

Atos

NuclearSun

Xcoom

PressButton

Plimos

Dominompl

Whiteehead

Zgłoszenia wysyłajcie na pw.

Wybieramy teraz 10 testerów.

Założycielem i programistą tego projektu jest PAX.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

SEA jest to silkroad emulator advanced, więc potrzebujemy testerów, żeby testować to co pax wprowadza w sea oraz to co już jest ;)

@Down

Dokładnie :)

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Pax napisał emulator dzięki któremu można postawić serwer. I teraz wprowadza więcej poprawek, itp które wymagają testów, a co za tym idzie testerów.

Admin Cienia
Opublikowano

Nie ma spamu.Od czego jest PM -.-.

Niech piszą sobie tutaj. <3

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Emulator jest u Pax'a. On go nie rozdaje tylko szuka ludzi do testowania (jako testerzy musimy szukać bugów itp) i sprawdzania poprawek które dodaje do emu, a co za tym idzie do gry.

Opublikowano

Jak chcecie to moja skromna osoba może zagościć w waszym teamie. :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja zgłaszam chęć uczestnictwa w tym projekcie,

1. wiek - 18 lat

2. około 5 lat

3. jakies 2 -3 h dziennie,

Zgłoszenia wysyłajcie na pw.

Pan jest slepy?? Widocznie napisal zeby na pw wysylac.

@Down

Cwaniakiem bede co poradzisz :P taka mam juz nature ^..^

Opublikowano

Zielak nie bądź tak cwaniaczkiem, w ogóle ciebie nie ma u nas więc sam sobie dokończ jak to może się skończyć -.-.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Aplikacje wysyłajcie na PW, tylko jedna mała istotna sprawa, otóż podajcie jakiś kontakt do siebie (gg, skype, ...) żeby można się z Wami jakoś komunikować.

@Aceboy

E ten cwaniak ma ładny avatar. ;<

Pozdrawiam,

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ziomq jak dostaniesz all dane do hamachii to na hamachii będzie możliwość gadania ;d Jeszcze się naczytasz tego spamu ^^

Opublikowano

Ja tylko dodam, że naprawdę warto starać się o te posady testerów. PAx sworzył najbardziej zaawansowany emu, lecz trzeba go jeszcze udoskonalać. Z mojej strony, wysłałem podanie - PAx mnie już troche kojarzy (chyba : D), a więc mogę dodatkowo pomóc przy *.pk2/grafika i inne takie różne rzeczy, o których napisałem w podaniu.

@Widzę, że jest już kilku kandydatów, a więc można jeszcze wysyłać podania ?

Myślę, że co do mojego stażu nikt nie będzie miał zastrzeżeń ^.^

No i pewnie znowu się nie dostanę, bo wcześniej projekt był już nieaktualny, po czym pisałem do PAx.'a co się stało, a on powiedział, że przerwał prace nad nim. ;/ No i teraz pewnie znowu będę musiał czekać na ponowny nabór, albo trafię na listę rezerwowych :D

Pozdrawiam drogich członków SEA :)

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano

Ja tylko dodam, że naprawdę warto starać się o te posady testerów. PAx sworzył najbardziej zaawansowany emu, lecz trzeba go jeszcze udoskonalać. Z mojej strony, wysłałem podanie - PAx mnie już troche kojarzy (chyba : D), a więc mogę dodatkowo pomóc przy *.pk2/grafika i inne takie różne rzeczy, o których napisałem w podaniu.

@Widzę, że jest już kilku kandydatów, a więc można jeszcze wysyłać podania ?

Myślę, że co do mojego stażu nikt nie będzie miał zastrzeżeń ^.^

No i pewnie znowu się nie dostanę, bo wcześniej projekt był już nieaktualny, po czym pisałem do PAx.'a co się stało, a on powiedział, że przerwał prace nad nim. ;/ No i teraz pewnie znowu będę musiał czekać na ponowny nabór, albo trafię na listę rezerwowych :D

Pozdrawiam drogich członków SEA :)

Widzicie spamerzy? Czym się różni spam od sensownego posta? duszek1111 napisał coś z sensem jak najbardziej.A wy piszecie podanie w topicac skoro macie dać to na PM pf.Brać przykład z niego -.-.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...