Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zombiemod[Beta]

met94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O dzięki ;]

@edit

Niby wszystko dobrze ale nie wiem gdzie się to zapisało :/

beztytuusy.th.jpg

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

Opublikowano

O dzięki ;]

@edit

Niby wszystko dobrze ale nie wiem gdzie się to zapisało :/

beztytuusy.th.jpg

Nigdzie nie zapisal bo wyskoczylo ze plik juz jest zakodowany.

Opublikowano

ciągle pisze searching for mw2 , o co chodzi? ;x

Mam aiwnet

Ten mod nie zadziala na aiw poniewaz jest zakodowany, a tylko modloader potrafil go rozkodowac przed zaladowaniem.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Otóż siedze sobie przed laptopem i ciągle wyskakuje mi komunikat "kabel odłączony..."

Co do tematu, mam pomysł na dodanie fajnej modyfikacji, czyli dodanie jakis tam killstreaków.

Pomysł:

Dodanie killstreaka, o nazwie "JEDEN ROZKAZ, WIELE OFIAR" polegający na tym że po zdobyciu 5 ofiar, mozna przywołać tak jakby nalot. W skład zrzucających pocisków wchodzi:

- z 5 pocisków predator

- 2 pociski AC130 (te najboleśniejsze)

Sposób zrzucania:

- Otwiera się laptop i wskazuje miejsce zrzucenia.

- Celownik który wyznacza gdzie ma się zrzucić, powinien być tak jak przy przyłowywaniu harriera.

- Promień zrzucania bom, powinien być takie nieco większy od pola domu na mapie Estate (ten największy, tam gdzie się broniło DPI w singlu, lub tam gdzie zginął wasz ukochany Ghost) w kształcie kwadrata.

Killstreak: KABOOM

O co chodzi? Zrzucenie pocisków z AC130 (znowu tych najboleśniejszych) Na całej mapie. Odstępy pocisków mają być niewielkie. A liczba ofiar musi być 10.

KillStreak: Sprawa najwyższej wagi

O co tu chodzi? Na mapie pojawia się z 5 Pave Lowów,m i robią rozróbę, a że zombie nie będą miały zimnokrwistego, będzie im się ciężko grało, i pave lowy nigdy nie odlecą. LICZBA OFIAR: 25

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...