Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zombiemod[Beta]

met94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziala na oryginale i alteriwnet.

Na oryginale mozna za to dostac bana.

Przedstawiam wam pierwsza wersje mojego zombiemoda do cod mw2.

Prosze nie pytac o kod zrodlowy.

Wzorowalem sie modem do csa ktory byl kiedys na serwerze ster-gamingu, nie gralem w tego zombie z cod4, wiec prosze nie czuc sie zawiedzionym.

Na pierwszej mapie po zaladowaniu moda zalecam uzycie komendy fast_restart aby wszystkie ustawienia sie zaakceptowaly.

Na poczatku mapy wszyscy zostaja przydzieleni do jednej druzyny, po chwili wybiera 2 graczy i przerzuca ich do druzyny przeciwnej(zombie).

Ludzie podstawowo maja m4 z powiekszonymi magazynkami i granat reczny.

Zombie biegaja szybciej od ludzi i maja usp z nozem taktycznym bez amunicji, dodatkowo na wiekszosci map maja noz do rzucania(wyjatek to karaczi i quarry).

Zadaniem zombie jest zabicie wszystkich ludzi zanim uplynie czas rundy, a zadaniem ludzi jest bronic sie przed zombie.

Za zabicie przeciwnika dostaje sie kase ktora mozna wydac na nowa bron.

Sklep otwiera sie klawiszem zbindowanym do +actionslot 2 (podstawowo klawisz "5").

Host moze otworzyc kickmenu klawiszem zbindowanym do +actionslot 3 (podstawowo klawisz "3").

Poruszanie sie w sklepie i w kickmenu jest takie samo:

5 - w gore (+actionslot 2)

n - w dol (+actionslot 1)

spacja - akceptuj (+gostand)

e - cofnij/wyjdz (+melee)

Na dwoch mapach jest wylaczona nieskonczona amunicja, ale za to sa "ammo boxy", przy ktorych uzupelniasz amunicje jak ze zwyklej paczki (klawisze zbindowanym do +activate, podstawowo klawisz "f"). Te mapy to karaczi i quarry.

Na trzech mapach sa rozmieszczone kartony po ktorych mozna sie wspinac na wyzsze kampy. Te mapy to karaczi, quarry i terminal.

Instrukcja uzycia(win7/vista/xp na oryginale i win7/vista na alteriwnecie):

1. Odpal LoaderX.exe

2. Wcisnij auto-inject

3. Odpal coda

4. Zostan hostem

5. Graj

Instrukcja uzycia(xp na alteriwnet):

1.Download mod.
2.Download Steam.
3.Create new steam account.
4.Add mw2 to steam as a non-steam game.
5.Open modloader and untick the anti-battle.net protection for auto-inject.
6.Run MW2 From Steam.
7.When Ingame Alt+tab out.
8.Press Inject DLLs.
9.Enjoy!

No to chyba wszystko juz powiedzialem, jak sobie cos przypomne to dopisze.

Download

http://www.speedyshare.com/files/23238373/Zombiemod.rar

Skan

http://www.virustotal.com/pl/analisis/c98533586cc080ddadc45f6820e5dfa34058c8154d639c52101a8df10dbc2191-1278189877

Masz jakis pomysl co dodac/usunac/zmienic? Napisz w tym temacie a przemysle to.

Opublikowano

Witam !

Szukam kogoś kto gra z alrwinetem i nie ma nic do z tracenia aby zaprosił mnie do zabawy w zombie mod .

Dla autora leci + :)

Opublikowano

AA to ta wersja która była wieczorem na dominacji jak kiedyś graliśmy? A i może dałbyś rade trochę zmienić ten blind do sklepu?

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

Opublikowano

Mam problem bo po uruchomieniu Loadera i potem Cod 'a wyskakuje mi blad tak jak na screenie mam nadzieje ze mi ktos pomoze z gory dziekuje.

modloader1.png

pc_RashuPL.png

18706.png

Opublikowano

Mod fajny stawiam to często w TDM na oryginale. Wiele osób jest zdania że ząbi nie powinni mieć możliwości zakupu amo lub dla nich powinno ono kosztować znacznie wiecej.

Może ktoś podać mi namiary gdzie znajde inne mody na MW2?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam problem bo po uruchomieniu Loadera i potem Cod 'a wyskakuje mi blad tak jak na screenie mam nadzieje ze mi ktos pomoze z gory dziekuje.

modloader1.png

Też to miałem...

Używaj WinJect, do Wstrzyknięcia MW2_Modder.dll :P Mi działa wyśmienicie :) [ Ta zamiana działa w 2 strony... Czyli możemy wstrzykiwać hacki przez Loadera! Po prostu w config po Enterze wpisujemy nazwę dll. A i musi ono być w folderze! ]

Opublikowano

Grałem na tym modzie i jednym słowem jest

zajeb**** ;D

Propsy dla twórcy

veteran-icon-bf2.pngveteran-icon-bfbc2.pngveteran-icon-bf3.pngveteran-icon-bfheroes.pngveteran-icon-bfp4f.png

Gawrosz-PL.png

Opublikowano

jag by co to mam grupe na mw2 dedyki mw2 i stawiamy serwery z modami

moja nazwa na steam :arturradecki

nasze forum mpcforum.pl

SORY ZA BŁĘDY ORTOGRAFICZNE

Opublikowano

Nadal to samo :(

Sprobuj wlaczyc gre, zaladowac moda i poczekac az wyskoczy epic error, a potem resnac gre i zaladowac ponownie moda. Moj kumpel zawsze tak musi odpalac, moze ty masz podobnie.

Opublikowano

a u mnie wogóle nic sie nei dzieje... odpalam to exe, przysysa sie, wbijam na prywata (sam, wiec jestem hostem, nie?) i jest normalna gra...

Alteriwnet czy steam?

Na steamie powinno teorytycznie dzialac, ale nie testowalem.

Na alteriwnecie nie bedzie dzialal poniewaz pliki sa zakodowane i tylko modloader mogl je rozkodowac.

Opublikowano

Alteriwnet czy steam?

Na steamie powinno teorytycznie dzialac, ale nie testowalem.

Na alteriwnecie nie bedzie dzialal poniewaz pliki sa zakodowane i tylko modloader mogl je rozkodowac.

juz wszystko dziala, nie mialem vac chaosa zainstalowanego... teraz wszystko ok

Opublikowano

Na nowej wersji dziala to lepiej, dam ja na forum jak skoncze przepisywac calego moda bo w tej chwili jest tak napisany ze sie polapac nie da co i jak.

Opublikowano

met94 jaki masz encryptor do tego moda ?? daj link jak możesz :D

Znalazlem go kiedys na zagranicznym mpc.

http://www.speedyshare.com/files/23567347/ModEncryptor.rar

http://www.virustotal.com/pl/analisis/ab873de1349bae5f2d8d383c308eaaccc1eec335a95587804031ea251eb22626-1276226311

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...