Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaje..... Wallhack

StanikVip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I po hacku gdy nie masz orginalnego RF002.REZ nie włączysz gry ;p

A co znowu wprowadzili ?? Po drugie to Kopie plików rez 2 i 16 są TUTAJ

EDIT :

Niech ktoś zarzuci FOTKE z błędem o.O

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam kopie nie wiem grałem sobie na tym przez Stanika mienionym pliku i DC chciałem włączyć grę lecz wystąpił błąd z RF002 ,że coś nie tak to dałem orginalny i działało,jakoś musieli to wykryć Stanik wypowiedz się co dalej :P

Edit

Na orginalnym wiadomo nie widać ludzi przez ściany znów trzeba grać norm ;p

Opublikowano

Ja mam kopie nie wiem grałem sobie na tym przez Stanika mienionym pliku i DC chciałem włączyć grę lecz wystąpił błąd z RF002 ,że coś nie tak to dałem orginalny i działało,jakoś musieli to wykryć Stanik wypowiedz się co dalej :P

Edit

Na orginalnym wiadomo nie widać ludzi przez ściany znów trzeba grać norm ;p

Ale z broniami jest niewykrywalny cholera że musieli wykryć to i tak dobry czas jakieś 2-3 tyg gorzej być nie mogło :(

Opublikowano

No niestety skurwiele zabezpieczyli to i raczej będzie ciężko obejść

Opublikowano

Stanik skoro z wala nici. To możesz ulepszyć brak reoladu. Więc tak w snipsach i broniach takich jak stlayer august nie da się używać zoom. A w snipscha prócz MSG które działa normalnie i DR coś tam. Z awm nie da się strzelać i psg i dragunova z M700 też chyba znaczy walisz właściwie na oślep a potem nie da się przeładować. Dalej shotguny się nie przeładowywują reszta broni czasem się zacina. Desert sie nie przeładowywuje i chyba wszystkie pistolety prócz I DESERTA? dziwne raz chodzi a raz nie ANACONDY która jest jak karabin z pociskami magnum gdyż brak reoladu = przewaga.

To proponuje usunąć możliwość szybkiego reoladu z broni w których i tak szwankuje. Oczywiście jeśli ci się chce mogę jakoś pomóc zrobić kawę albo upiec jakieś ciasteczka i dać kubek gorącego mleka (dziwne że nikt z chłopaków z mojej szkoły byłem nie piecze nic ja to w domu szaleje xxD) Przypomniałem sobie co koleś pisał na czacie:

F11 FOR FREE COOKIES AND HOT MILK <----- przekonywujące.

Jakieś bronie pominąłem to piszcie które się czasem zacinają. A jak nie można się doczytać to niech ktoś to wypisze w ten sposób:

Te nie działają:

-...

-...

-...

Te się czasem zacinają:

-...

-...

MIŁEJ PRACY! xxD

(Nie jestem pewien czy tak ten hack shild działa ale może )A jeszcze coś wiem ,że o tym wiesz ale jak oni ten hack shild opierają na tym jaką date mają ich pliki w sensie ,że jak np 09.22 był plik przez nich wstawiony a zmodyfikowany z hackiem damy 09.23 to nie da się tej daty zmodyfikować by godzina i data była zgodna z ich pewnie nie da ale jak ktoś jest bardzo dobry w te klocki.

Błagam nie piszcie na dole NAUCZ SIĘ SAM C++ i jak taki mądry to zrób nam hacki!

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Stanik mógłbyś inny plik zrobić tak jak ten 002?

Ile razy można wałkować STANIK tego nie zrobił tylko znalazł w necie tak samo jak ja ;)

Opublikowano
xD do nich nie dociera :D ale postaram się coś wykombinować bo już trochę to łapię
Opublikowano

xD do nich nie dociera :D ale postaram się coś wykombinować bo już trochę to łapię

Wiesz co lepiej bypasa na necie poszukam może coś będzie i może zadziała ten REZ02 też dobry pomysł ;)

Opublikowano

Nie wiem czy kogoś to zainteresuje, ale REZ016 daje szybki reload( raczej jego brak ^^) : "AK47-Camo" i "Deser Eagle".

sygnaturatomix4rr9.gif

Opublikowano

Nie wiem czy kogoś to zainteresuje, ale REZ016 daje szybki reload( raczej jego brak ^^) : "AK47-Camo" i "Deser Eagle".

A ty wiesz ,że na tym forum wszyscy już mają no reolad do all guns może czasem się zacina ale zwykle chodzi dobrze.

r8a4g8.jpg

Opublikowano

A ty wiesz ,że na tym forum wszyscy już mają no reolad do all guns może czasem się zacina ale zwykle chodzi dobrze.

No i jest także TUT i można se zrobić Samemu pod swoją broń

P.S Już znalazłem wartość ze zamieniamy broń za granata :P

Opublikowano

Wyobraź sobie że grasz na jakimś Roomie z amatorami i nagle wbija hacker mialeś staty 50/3 ale wbil hacker i wszystko zwalił miałeś staty 51/59 i co teraz powiedz że admini CF są źli ??

Opublikowano

Wyobraź sobie że grasz na jakimś Roomie z amatorami i nagle wbija hacker mialeś staty 50/3 ale wbil hacker i wszystko zwalił miałeś staty 51/59 i co teraz powiedz że admini CF są źli ??

A po co ty aniołku na forum o Cheatach 50/3 (dobra 50/30) to ja mam codziennie bez hackow. Dzisiaj misje przeszlem 100kill grając 2razy na egipt. Ja hacki mam tylko dla zabawy i na duszki bo tam mi nie idzie xxD

r8a4g8.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

u mnie nie dziala :(

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Fuc.kkk po co używacie wspomagaczy ? bo sami grac nie umiecie nic wam nie da ten wallchack dzieci slonca. -.- trzymajcie mnie lepiej!

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...