Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaje..... Wallhack

StanikVip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pliki rez można otworzyć programem WinRez LT

Nim próbowałem otwiera w nieskończoność a po drugie coś konta nie mogę założyć klikam akceptuj i zarejestruj na z8games i nic się nie dzieje kurde :(

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja probowalem kazdy z osobna.

Bez zmian.Podobnie jak pisze kolega wyzej, co widac na zamieszonym przeze mnie screenie.

Ale zauwazylem ciekawa rzecz,a mianowicie pistolet nie ma reload :)

Probowalem tez otworzyc pliki WinRez jednak bez skutku, wystepuje blad.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi tam działa lecz prawie nic nie widać bo to są takie kulki i mają czarny kolor :( a tego anty flashu nie ma tylko się wyświetlają wykrzykniki jak ktoś rzuca dymniaka o.O

A tu galeria dla ciekawych ;)

crossfire201007030000.th.pngcrossfire201007030001.th.pngcrossfire201007030002.th.pngcrossfire201007030003.th.pngcrossfire201007030004.th.pngcrossfire201007030005.th.pngcrossfire201007030006.th.png

Opublikowano

mi śmiga doskonale nie zabiera mi fps ani nic z tych rzeczy ciężko żebym coś wam zaradził skoro sam nie mam takich problemów :D

Opublikowano

A więc tak,doskonały pomysł z tym należy się wielki szacunek autorowi jednakże ja podmieniłem plik RF002.REZ i tylko ten i podobnie jak koledzy gdy za blisko jestem kogoś go nie widać ^^a co do tego wszystkiego to śmiga ;d

Opublikowano

A więc tak,doskonały pomysł z tym należy się wielki szacunek autorowi jednakże ja podmieniłem plik RF002.REZ i tylko ten i podobnie jak koledzy gdy za blisko jestem kogoś go nie widać ^^a co do tego wszystkiego to śmiga ;d

Ja też to mam choć skopiowałem 2 pliki

Edit :

No smoke działa

Opublikowano

Proponuje zebys zahostowal jeszcze raz te 2 pliczki bezposrednio spakowane z folderu 'rez' i zamiescil, jezeli to nie problem.

mogę to zrobić ale dopiero wieczorem gdyż mam teraz bardzo zapełnione łącze (wiecie torenty :))

Opublikowano

hmm zrobilem wszystko jak w instrukcji a mam niewidzialne postacie podmienialem pliki jeden za drugim i oba naraz i zawsze to samo...HELP.;)

8f1c5838f8f44189b377baa55d7d1803.0.gif

18706.png

33903.gif

30473.png

56229.jpg

12299.gif

Opublikowano

Wszystko ładnie działa pewnie nie którzy zauważyli że w AK74 i AK47 jest bug że jak naciśnie się r to od razu jest przeładowany bez animacji :D nie złe taki mały noreload czy jakoś tak xD strzelam mało ammo i naciskam r i full i jadę dalej bez przerywania xD

76561198032469690.png
Opublikowano

Wszystko ładnie działa pewnie nie którzy zauważyli że w AK74 i AK47 jest bug że jak naciśnie się r to od razu jest przeładowany bez animacji :D nie złe taki mały noreload czy jakoś tak xD strzelam mało ammo i naciskam r i full i jadę dalej bez przerywania xD

Dobra ale powiedz mi jak widzisz członków czy w Siatce czy w czarnym kolorze ?? bo ja widze w siatce -.- wkur**** sie mozna .. ;/

1249638118.jpg

Opublikowano

Dobra ale powiedz mi jak widzisz członków czy w Siatce czy w czarnym kolorze ?? bo ja widze w siatce -.- wkur**** sie mozna .. ;/

Zgadzam się a jest jeszcze bug że jak podejdą do ciebie np przed nos itp to ta siatka się powiększa i ich nie widać o.O

Po drugie mnie czasami kicka gram se a tu nagle czarny ekran ze znacznikami (nasz żołnierz , bron z prawej dolnej części monitora HP i stamina ) i cholera wywala do głównego chanelu :/

P.S Wie ktoś może czy działa ten No Smoke jeszcze ??

Opublikowano

a macie wgrany ten pierwszy plik czy drugi najlepiej mieć wgrany tylko RF002?

Opublikowano

Ej słuchaj właśnie pobrałem tego hacka i tak ..... wklejam te oba pliki i ..... po odpaleniu cf'a i dołączenia do rooma nie widac wogole ani mnie ani mojej broni ani ludzi z teamu ani z przeciwnego ..... wziołem ten orginalny plik RF0 16.REZ i nadal tak samo ..... prosze o pomoc ....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

[

Zbieram PLUSY :)) ++

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...