Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze Część Gry Prince Of Persia

Najlepsza część gry Prince of Persia  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. NAJLEPSZA cz??? gry Prince of Persia ?

• Prince of Persia Piaski Czasu
      8
    • Prince of Persia Dusza Wojownika
      17
    • Prince of Persia Dwa Trony
      11
    • Prince of Persia 2008
      8
    • Prince of Persia Zapomniane piaski
      5
  2. 2. W jak? cz??? gra?e? ?

43
      42
      39
    • Prince of Persia 2008
      26
      24
  3. 3. NAJGORSZA wersja gry Prince of Persia

12
      4
      4
    • Prince of Persia 2008
      22
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak ja w temacie!

Pytanie nr 1 u mnie to odpowiedź DUSZA WOJOWNIKA dlaczego?

Ten klimat ta fabuła komobsy miodzioooo :)

Te łamigłówki w 2 wieżach (mechaniczna i chyba ogrody) co powoduję tą grę ciekawszą... a nie dla byle jakiego małolata który nic nie potrafi pomyśleć...

Pierwsza ucieczka przed dachaką tiaaa :rolleyes:

Pytanie nr 2 Zaznaczam wszystkie we wszystkie grałem i wszystkie już przeszedłem B)

Pytanie nr 3 Prince of Persia 2008 JEDNO WIELKIE DNO!

Trylogia piasków rządzi!

Opublikowano

Prince of persia dwa trony najlepsza :P

A co do 2008 to rzeczywiście porażka -.-

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Legenda
Opublikowano

A Gdzie Prince Of Persia Classic ? to były czasy godzinana przejscie gry to była najlepsza czesc.

Opublikowano

Nie gralem tylko w ta najnowsza, najlepsze moim zdanem 2 trony, najgorsza to 2008

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Najlepsze 2008. Dlaczego jest złe? W nim wykorzystano wiele innowacyjnych rozwiązań i to mi się spodobała. Na dodatek grafika, która się nie zestarzeje szybko. A na dodatek Elika jako pomoc. Miodzio.

Najgorsza jest najnowsza część. Niby niczym się zbytnie nie różni od Duszy Wojownika i na tym właśnie polega jej 'niefajność'. I na dodatek słabo rozbudowany system walki. Fuuuu.

Opublikowano

@up system walki zjebali w pop zapomniane piaski 0 COMBO tylko klikanie LPM nic więcej :/

A co do 2008 nie podoba mi się to że odeszli od trylogii związanymi z piaskami, a to jeśli zapomniane piaski miały przypominać dusze wojownika to im się nie udało te Combo ten klimacik jest nie do zapomnienia iii oczywiście nie można zapomnieć o stworku jakim jest Dahaka i ucieczka przed nim ile razy się to powtarzała i do tego jakie to długie jest! A nie tak jak to(zapomniane piaski) że skończyłem w 7h przechodzić ...

Co ciekawe w duszy wojownika chodziło się po kilka razy w jednym miejscu a nie tak jak w zapomnianych że ciągle do przodu i gra jest BANALNA...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Najlepsze 2008. Dlaczego jest złe? W nim wykorzystano wiele innowacyjnych rozwiązań i to mi się spodobała. Na dodatek grafika, która się nie zestarzeje szybko. A na dodatek Elika jako pomoc. Miodzio.

Najgorsza jest najnowsza część. Niby niczym się zbytnie nie różni od Duszy Wojownika i na tym właśnie polega jej 'niefajność'. I na dodatek słabo rozbudowany system walki. Fuuuu.

Zgadzam się z tobą w 100% i dlatego masz + ode mnie

2008 ma taką złą opinie ponieważ większość osób jej nie przeszło lub nawet nie grało.

Też ją źle oceniałem póki nie zagrałem/przeszedłem.

Kocham http://www.mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomogłem daj +

Sheut-.png

Opublikowano

Grałem we wszystkie części trylogii. Niedawno kumpel mi pożyczył Dwa Trony. Uważam że najlepsza część Prince of Persia. Fajnie zrobili z tym speed-killem. Najlepsza jazda była na końcu z bossem ;]

Opublikowano

Oczywiście , że Dusza wojownika .

Nie jest to tylko naparzanka ale i tak trzeba było dużo pomyśleć i wykazać sie kreatywnością przechodząc tą część

ichigonapisblb.png

Opublikowano

Zdecydowanie Dwa Trony pozostanie niekwestionowanie najlepszym tytułem spośród PoP. Poza tym Dusza Wojownika.

Opublikowano

1. Prince Of Persia 2008

2. Piaski Czasu, Dusza Wojownika, 2008

3. Piasku czasu

11.jpg

• 1 rok później...
Opublikowano

Najlepsza afkors Sands of Time - tylko w niej dość daleko zaszedłem, a grałem we wszystkie (z tym, że w 2008 kilka minut u kolegi i Zapomniane piaski godzinę u siebie, cięło się). Najgorsza? Najmniej spodobało mi się Dwa Trony.

24g95xl.png

by

Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...