Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Chiński Farmbot, Jak Odpalić

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a mi wyskakuje blad c++ mam xp home sp2 i frameworka 3,5

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bladk.jpg

Windows7 64bit robie wszystko punkt po punkcie i nic to wyskakuje

mi wyskakuje to samo na viscie probowalem na rózne sposoby i nie działa w zaden sposób

Opublikowano

a ja mam tak jak robie tak jak trzeba to mi pisze ze blad z c++ ale to opszedłem to m i raz mi zadziałał tylko teraz klikam na to zaloguj postać i nic sie nie robi chodzi o to test test po prosty jak by sie nei połączył nic nie pisze :angry:

wiec nei wiem co robi sie zle moze bot od dzis płatny robiłem bez obejścia i z obejściem i nie laczy sie

Opublikowano

KONIEC TESTOW NIEDA SIE ZALOGOWAC PZDR

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

Mam taki problem włączam bota i mi wyskakuje okienko żebym podał scieżkę do .exe i mi wyskakuje okienko cos tam pomryga i jak mi to zniknie to nie włancza sie nic.

b_350x20_CFFAD41-E98100-000000-591F11.png
Opublikowano

Mi to twoje obejście nie działa gdy włanczam je to coś tam w bocie wyskakuje jakiś błąd Zrobiłem swoje i zmieniłem na bin czy tam bat i jak je włanczam to bot nie chce z nim działac WTF?

\

Opublikowano

Mam takie pytanko. Jak wygląda sprawa z tym botem, bo mam zamiar przeznaczyć te 10$ na niego, ale jakby ktoś mógłby mi opisać ile ich da się uruchomić na 1 kompie na 1 licencji? Czy przy każdym uruchomieniu pobiera dodatkowe kredyty? Czy to jest na ich serwerze, czy na własnym komputerze, bo na forum czzytalem, ze ktos mial az 220botow.

Wiele osób chce minusy. Ja zbieram + Daj Plusa nie bądź sknerus :P

Opublikowano

14/41 ;/ Tak patrząc to nie ma tam groźnych wirów ^^ Pierdole, nie ściągam ale za bota - :>

18706.png

Większość ludzi nie lubi modów... Nie należę do mniejszości :] Ale Mod nie jest od lubienie tylko od tępienia ...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

e pierdolicie:D, ES NOD 32 nic nie wykryl ^^. wiec nic nie ma:P

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

OMG... to było coś w formie 'eventu'.

Nie macie szans tego odpalic jak nie kupicie licencji.

ID i haslo test juz nie dziala. pozdro

Opublikowano

Dobrze nazwane - Event :P Event paru dniowy. Jedynie to zrobić własną baze danych z którą by się ten FarmBot łączył i w której było by możliwe zalogowanie się na test i test... Czy jakoś podobnie. że zamiast odbierać bazę użytkowników z ich głównego serwera to podłożyć serwer "prywatny" xDD

sygnanu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...