Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Chiński Farmbot, Jak Odpalić

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Legenda
Opublikowano

Siemka włączam tego expbota wszytko cacu wybieram jezyk ok postac ok jest postac a exp bot wyglada tak 03181588606256231897.pngjest okno ego farm bota ale on nic nie robi klikam start nic sie nie dzieje nawet nie widzi postaci co mam zrobić? nie umiem powiedz.

Opublikowano

Wytłumacz krok po kroku, jak ustawić żeby zbierał yangi, itemy, bił moby, po wbiciu 30lvl szedł łowić itp... Bo ja tego bota nie ogarniam -,-

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Legenda
Opublikowano

TO napisz jak zrobić żeby po wbiciu 30Lv szedł łowić i robil sklep z małżami9 jak jesteś taki pro.

Opublikowano

mam po włączeniu przez obejście błąd z c++

POWRÓT METIN2 PL

s22 Orion - Q**l*n 34lvl

Opublikowano

a mnie wywala błąd..

http://img534.imageshack.us/i/badcq.png/

Mam zainstalowanego Net Frameworka 4 bo mam windows 7 i tylko ten mi działa, mam direcxta 11, użyłem obejścia które podałeś w temacie.

Opublikowano

Ta super... Włączam, otwiera się okienko, Wpisuje passy i klikam login czekam chwilkę i nic... obok loginu są cyfry(chyba czas chodzenia bota) i po zalogowaniu tam są 3 kropki. Nie pokazuje się mapa żadna. Nick hp i mana również się nie pokazują. Nie mogę wybrać mapy na której ma expić. Szczerze nie mogę nic zrobić. Ktoś mógłby zrobić jakiś TuT w postaci filmiku lub w pkt?

Wszystkie moje strony :)

http://goo.gl/YvP870

Opublikowano

Ta super... Włączam, otwiera się okienko, Wpisuje passy i klikam login czekam chwilkę i nic... obok loginu są cyfry(chyba czas chodzenia bota) i po zalogowaniu tam są 3 kropki. Nie pokazuje się mapa żadna. Nick hp i mana również się nie pokazują. Nie mogę wybrać mapy na której ma expić. Szczerze nie mogę nic zrobić. Ktoś mógłby zrobić jakiś TuT w postaci filmiku lub w pkt?

Masz zalogowaną postać ? Jeżeli nie, nie wyświetli ci się nic na mapie.

EDIT: Nie wiem czy jedziesz na obejściu ale jeżeli tak to odpal normalnie metka. Ja tak zrobiłem na US-ie z8games'a i chodzi idealnie bez żadnych obejść bo z obejściem miałem problemy takie jak ty.

Opublikowano

a mnie wywala błąd..

http://img534.imageshack.us/i/badcq.png/

Mam zainstalowanego Net Frameworka 4 bo mam windows 7 i tylko ten mi działa, mam direcxta 11, użyłem obejścia które podałeś w temacie.

A czy próbowałeś bez obejścia ? Ja z uruchomieniem z obejścia miałem problemy

Opublikowano

A jak zrobić żeby używał skilli może ktoś powiedzieć?

A jak żeby zbierał eq i kase? :D bo nie mam pojecia jak :D

2611663905.png

Opublikowano

ehh... a u mnie wszystko działa do momentu logowania włączam metka wpisuje pasy i połącz i nic ciagle zostaniesz połączony ;/

76561198032469690.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...