Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Wysłałem na goscia konto wiadomosc o załozeniu konta w mmo game potwierdził rejestracje potem zalogowałem sie na mmo game i teraz jak mam sprawdzic hasło i login do metka.

Dam + lub _ za odpowiedź jak kto chce.

Prosze o niezamykanie narazie tamatu bo moge sie o cos jeszcze zapytac,

Moje konta w metku:

-Monastyr lvl70+ nick:Caniba

-Gromo 42+ nick:lemoon

Podexpie na monku za podexpenie na gromo.

Pisać GG:21828668

mtrrdc.gif

Opublikowano

Nie rozumiem cie za bardzo ktoś ci robił konto do metka i teraz nie znasz hasła?

Jak byś mógł napisz to troche dokładniej bo jakoś nie mogę tego zroumieć chyba że ktoś inny zrozumie to już tego nie pisz.

a2ej6c.gif
Opublikowano

Nie rozumiem cie za bardzo ktoś ci robił konto do metka i teraz nie znasz hasła?

Jak byś mógł napisz to troche dokładniej bo jakoś nie mogę tego zroumieć chyba że ktoś inny zrozumie to już tego nie pisz.

Mu chodzi o kradnięcie kont przez strone mmogame.pl

652601399840421198520.png

Opublikowano

po 1 masz ofiary gg jak masz to jak bedzie na gg to wejdz tam na zmiane hala i zmian maila na swoj mail nr 1 aktywuj na mailu zmiane napisz do ofiary ze ma po koncie niech lepiej anuluje zmiane ale ty sie nie wylogowywujesz tylko czekasz jak anuluje wchodzisz znow w zmiane zmieniasz ze swojego maila nr1 na maila nr2 potwierdzasz na mailu zmieniasz haslo i masz laugh.gif

Opublikowano

mi chodzi o takie hackowanie kont

Moje konta w metku:

-Monastyr lvl70+ nick:Caniba

-Gromo 42+ nick:lemoon

Podexpie na monku za podexpenie na gromo.

Pisać GG:21828668

mtrrdc.gif

Opublikowano

Jak się zalogowałeś na konto to kliknij moje gry tam powinno być metin2 no nie i tam klikasz a potem będą jego nazwiska w grze itp po prawej stronie powinna być strzałka niebieska klikasz w nią i cie automatycznie zaloguje na jego konto potem zmieniasz passy itp

jesli pomogłem to poproszę o plus i 5 :)

images%3Fq%3Dxxx%26hl%3Dpl%26sa%3DG%26biw%3D1440%26bih%3D683%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:10%2C4376&itbs=1&iact=hc&vpx=656&vpy=306&dur=259&hovh=166&hovw=248&tx=135&ty=82&oei=6i-BTZL5C8yl4Aaa4v36Bw&page=9&ndsp=22&ved=1t:429,r:3,s:175&biw=1440&bih=683
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...