Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vt][Tut]Sposób Mmogame.Pl

JaTuTylkoStoje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Dawno tu nie zaglądałem więc nie wiem czy owe coś zostało już wam dostarczone, aczkolwiek bardzo często widzę ze ludzie nie mają pojęcia o co w tym chodzi :).

Kilka słów o sposobie i o całej stronie mmogame.pl:

MMOGAME.pl to strona od niedawna dostępna dla polaków. Jest połączona ze skrzynką email każdego zarejestrowanego gracza, prowadzi przegląd gier (oczywiście tylko tych które współpracują z mmogame), nie chodzi tu jedynie o gry oparte na clientach, ale także gry przeglądarkowe takie jak: Ikariam, Gladiatus, itp.

Sposób MMOGAME.pl polega na wyłudzeniu od ofiary emaila, zarejestrowaniu go na stronie MMOGAME.pl i nakłonienia do akceptacji linku... Ok. To przejdźmy do rzeczy ;-).

Szukamy ofiary i piszemy do niej przykładowo tak:

"Ja- Siemka

Ofiara - Hej

Ja- Chcesz konto 58lvl z mailem i eq ?

Ofiara- Jasne co mam zrobic

Ja- Nic. Podaj mi swojego maila, a ja wysle Ci passy na maila.

Ofiara- Dlaczego nie możesz podać w grze ?

Ja- Bo za to jest ban.

Ofiara- Ok.. [email protected]

Ja- Ok już wysyłam passy.

Ofiara- Czekam

Ja- A zapomnialem Ci powiedzieć jest mały haczyk.

Ofiara- ??

Ja- Ponieważ chce uniknąć bana musisz wejść w link w wiadomości

Ofiara- Spoko nie ma problemu."

Teraz robimy tak jak w [VT]:

http://www.youtube.com/watch?v=onfHxcNXsyY

Na sam koniec (jeżeli będzie taka potrzeba) wykorzystujemy BUG na Maila. :D

Wysyłamy zmiane- Akceptujemy u siebie na mailu- Ofiara anuluje u siebie- Ponownie zmieniamy- Konto Hackniente ;-).

Myślę, że sie przyda.

Pozdrawiam JaTuTylkoStoje. Poradnik 100% Wykonany przezemnie... Zakaz kopiowania bez mojej zgody ! NARA !

PS !. Sposób działa na każdej grze współpracującej z MMOGAME.pl !

www.MMOGAME.pl
www.Metin2.pl

Ładnie proszę o zdjęcie paru %% :D, i może podklejenie ;D

http://www.mpcforum.pl/topic/152965-tutorialwkurzaja-cie-ludzie-handl-na-allegro-zhackuj-im-konta/

Link do tematu Kronka... Jeżeli możecie powiedzcie mi czy one sa podobne ?

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja daje +,ładnie napisane i jeszcze video tut dałeś :)

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Własnie niech to zostanie , aby ludzie wiedzieli jak sie nie dać opierdolić . Rozumiem hacki ( prócz DH ) , boty ,bugi ale nie ZŁODZIEJSTWO .

Opublikowano

Up ma racje jak teraz wszyscy będą to czytać to to prawie nikt sie nie nabierze

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Opublikowano

co wy dajecie, ze malo osob to zna...gralem na twierdzy kilka tygodni temu i w chuja noobow, pisalo, ze odda 50lvl za free tylko maila trzeba im podac to passy wysla...i juz wtedy nikt sie nie nabieral ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dostajesz - lol mi cie usun to. Jekie pojebane dzieci o publikują i myslsz że ktos sie na to nabieże jak to bedzie opublikowane.. ehh szkoda mi cie. A wogole Xaar pisał ze sposob juz w fazie poprawkowej.

DAJCIE MU -----

Opublikowano

To już było ! i jakim cudem to jest twój poradnik??

Ten sposób był podawany dość dawno chyba przez Kronka !

sygna1.png
Opublikowano

@UP Masz tu poradnik Kronka ... : Powiedz mi co z niego skopiowałem ??. Po za tym on ma sposób z allegro ja z noobami w grze, mój poradnik jest lepiej napisany i dodałem vm. Takze "u lose"

http://www.mpcforum.pl/topic/152965-tutorialwkurzaja-cie-ludzie-handl-na-allegro-zhackuj-im-konta/page__p__1008830__hl__mmogame__fromsearch__1entry1008830

Modek.. Damy rade podkleić ?

Opublikowano

Jestes jednym slowem DEBILEM ?? po h*** to opubliczniasz ?? OMG :angry: <_<

Terraz wszyscy bede znali ten sposob wiec on jest nic nie wart bo nikt sie nie nabierze ehh.. szkoda slow

Opublikowano

@UP Pfff... Rajcuje Cie to jak sobie powyzywasz ? Ja też mógłbym powiedzieć, że jesteś prz******ny, bo wg wbileś na forum i to skomentowałeś. Powiem Ci tak.. Znając życie sam o tym nie wiedziałeś to raz, a dwa nie chce mi sie marnować na Ciebie czasu.. Poradnik zostaje bo ma zostać.. Jak Marian powiedział tak bedzie . Także skończ i wyjdz <_<

Opublikowano

Jestes jednym slowem DEBILEM ?? po h*** to opubliczniasz ?? OMG :angry: <_<

Terraz wszyscy bede znali ten sposob wiec on jest nic nie wart bo nikt sie nie nabierze ehh.. szkoda slow

Troche racji w tym jest, ale to rzadko działa ponieważ jest z bardzo rozpowszechnione :/

tak czy siak +

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

wezz to usun, bo malo osob to zna, a niedlugo nie bedzie mozna krasc kont, bo kazdy bedzie wiedzial ocb...

Nie pros zeby ktos to usunął.

Nie bądż Samolubny.

PS.

Nooby tu nie wchodzą :) Wiec nie bedą tego znać ;)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

DAJCIE MU -------------- KRONK DAWAL JUZ DAWNO WYSTARCZY POSZUKAC A TY USUN TO DZIECIAKU.

Przeczytaj 13 post w tym temacie zanim cos napiszesz imbecylu ..

Opublikowano

Ty kurwa szmato po chuj to piszesz większość ludzi teraz to będzie znała noobie pierdolony nie masz co robić to do szkoły wypierdalaj w truskawki kase zarabiać a nie tu kurwa się chwailisz pedale jebany

Opublikowano

@UP

Skończyłeś opowiadać o swoim dziecinstwie ?

Moge sie założyc, że nawet nie próbowałeś tego sposobu więc nie ukradłeś tak nikomu konta, więc o co Ci chodzi ... Idz spac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...