Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easy Metin2

diablo660

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogarnij...to nie bot andrzeja...on go modyfikuje w pelni spolszcza i usuwa bledy... powienienes sie cieszyc ze takie cos istnieje i oczywiscie andrzej...

Zreszta po co ten temat robisz jak andrzej w swoich tematach pisze ze chcesz to sciagaj nie to nie musisz on poprostu nie nalega jemu nie zalezy na tym

a nawet jesli z tego forum hacki boty sciagaszna wlasna odpowiedzialnosc i nie miej wtedy pretensji do innych

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Wątpię w to żeby on kradł ci co pisali że ich okradł to mają po parenaście postów.Ja już używam od dawna i mam całe eq Jeśli ktoś nie ufa mu to niech nie pobiera :D

\

Opublikowano

Wątpię w to żeby on kradł ci co pisali że ich okradł to mają po parenaście postów.Ja już używam od dawna i mam całe eq Jeśli ktoś nie ufa mu to niech nie pobiera :D

To się nie zdziw jak ci zniknie to cale eq

Wiesz dużo osób pobierało EM2 i nawet jeżeli wybrał sobie 1% z nich do hackowania "za trudy pracy" to i tak te 99% zaprzeczy "bo im nic nie zniklo"

Mi już 2 raz taka sytuacja wyszła wcześniej "niby " uznałem wine moda od kamera1337

Widzisz najlepiej dziabac eq od płotek a jak sobie raz dziabnie od osoby 300+ postow to co? Cos się zmieni? NIE!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

xFannyx moze to nie Andrzejt17 bo wszyscy w metinie na ogolnym pisza ze nie maja eq i kasy . Lepiej sprawdz czy ty masz jeszcze eq a jak masz to poczekaj do wieczora napewno zniknie ;)

Opublikowano

Zasadzka/EQ 25 lv +6 /

3x K.K

Oswojenie

11B.wstag+

5X ornamentow

Aha i rarytas :P

Znikneły mi tylko na bocie a na shopie mam 11kk i nic dalej stoi nietkniety

I DALEJ UWAŻACIE ŻE TO NIE ANDRZEJ DZIABIE EQ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...