Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easy Metin2

diablo660

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga ten exp bot co daje andrzejt17 to ma keyloggera mi okradli 2 konta na 2 roznych komputerach gdzie byl wgrany Easy Metin2 . andrzejt17 podaj mi swój Easy metin2 wrzuć żeby byl prosto od ciebie a nie że ktos inny wrzuca z keyloggerem POMOCY !!!! 64kk i eq +9 poszlo sie jeb....

Opublikowano

Weź się ogarnij i nie oskarżaj kogoś o kradzież . Poza tym "biedny" Andrzej był już oskarżany o kłamstwo wiele razy. Proponuję przeskanuj kompa w celu znalezienia jakiegoś keyloggera .

Napisze teraz krótki [TuT] ( nie mój - pobrałem go z PCF = PC Format )

RE: Jak pozbyć sie keyloggerów?

Pozamykaj dziurawe porty narzędziem Windows Worms Doors Cleaner. Wszystkie znaczki mają być na zielono! Po użyciu uruchom ponownie komputer.

Pobierz SDFix.

1. Naciśnij dwa razy na plik SDFix.exe. Program wypakuje się na dysk systemowy – C:\SDFix
2. Uruchom ponownie komputer i wejdź do Trybu Awaryjnego (Przed bootowaniem Windowsa naciśnij F8).
3. Wejdź do folderu który utworzył SDFix i kliknij dwa razy na plik RunThis.bat
4. Naciśnij Y by narzędzie rozpoczęło proces usuwania szkodników.
5. Po zakończeniu usuwania program poprosi o wciśnięcie dowolnego klawisza na klawiaturze (Any Key). Po naciśnięciu komputer zostanie uruchomiony ponownie.
6. Po restarcie aplikacja uruchomi się ponownie. Kiedy w okienku pojawi się Finished, naciśnij dowolny klawisz, aby program zakończył pracę.
7. Na koniec pokaż log z programu znajdujący się w lokalizacji – C:\SDFix\Report.txt

Otwórz Notatnik i wklej:

Cytat:
File::
C:\Documents and Settings\All Users\Menu Start\Programy\Autostart\HooK_DLL.dll
C:\Documents and Settings\All Users\Menu Start\Programy\Autostart\svhost.exe

Folder::
C:\WINDOWS\svchost
C:\Program Files\AdVantage

Registry::
[HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"AdVantage"=-

Plik => Zapisz jako => CFScript (Podaj taką lokalizację powstania pliku CFScript.txt, by znajdował się obok ikonki ComboFix.exe)

Następnie przeciągnij plik CFScript.txt i upuść go na plik ComboFix.exe.
Ma to wyglądać tak, jak na tym obrazku => http://img.wklej.org/images/88953CFScrip...iemoes.gif
Jeżeli pojawi się pytanie "1 or 2", to wpisz 1 i naciśnij Enter. Rozpocznie się usuwanie. Na zakończenie pracy dostaniesz log, który pokazujesz na Forum.

Cytat:
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.www.daemon-search.com/default
O4 - HKLM\..\Run: [svchost] C:\WINDOWS\svchost\svchost.exe
O4 - HKCU\..\Run: [AdVantage] "C:\Program Files\AdVantage\AdVantage.exe"
O4 - Global Startup: HooK_DLL.dll
O4 - Global Startup: svhost.exe

Fix w Hjt.

Cytat:
C:\WINDOWS\0
C:\WINDOWS\system32\0

Wykonujesz instrukcję pierw z jednym, później z drugim folderem na czerwono:

Pobierz program Directory Lister. Zainstaluj i przejdź do ścieżki Folderu na czerwono. Kliknij na niego PPM i naciśnij Generuj Listing Używając.... Jako .txt podaj gdzie ma znajdować się log, nadaj nazwę plikowi, a następnie pokaż go w załączniku.

Po pracy nowe logi.

Jeśli śmiga Daj PLUSA +

Opublikowano

Jak coś mam Windows 7 i ten sposob moze nie dzialac . Nie oskarzam andzeja tylko pisze zeby wrzycil bota swojego z komputera bo co sciagalem to bulo od kogos innego wrzucone

Opublikowano

Taaaa....Na pewno okradł Cie Andrzej....On nie zamieszcza keyloggera w swoich programach...

To nie Jego wina,ze pobierałeś Yang Hacki czy inne.

Jak masz gg to przez EM2 napewno... w paczce mój anty wir znalazł Spoofer32 .GG - (wykrada hasła i wysyła na e-mail )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czemu on człowieku a to ma jakąś znaczną różnicę ? Proszę łap temat a mi walnij PLUSA +

http://www.mpcforum.pl/topic/168126-updatedl-easymetin2-0121385-50-patch-31/

Opublikowano

Napiszę tak:

Włączając exp-boty nie zapisywałem hasła (nie działało mi to więc chciałem sam wpisać je) po włączeniu okienka z serwerami i po wybraniu konkretnego serwa program SAM wpisał moje passy...Oczywiście każdy mądry bo wam nic nie znikneło ale jak zniknie to będzie żal itp,itd... więc jak boty to czyste ściągam :)

Sh4ke:Podałeś sposób z ComboFix'em który konkretnie miesza w systemie i jest on dla "zaawansownych +" userów którzy wiedzą na czym polega jego praca

Lepiej skany wrzucać na peb'a

Dałeś linka do jego bota a jak byś zauważył to w skanie jest Spoofer.Win32.GG

Więc nie radzę :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak ci andrzej ukradł eq+9 i 64kk to jestem GM,mam konto SirMamutPol'a,jestem Bogiem;]

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ale czego skan nie rozumię ? Chcesz skan plików z tematu o EM2? Czy czego. A do oczyszczenia kompa polecam 2 programy.

1.CCleaner

http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/narzedzia_systemowe/CCleaner.html 

2.Malwarebytes' Anti-Malware

http://fileforum.betanews.com/detail/Malwarebytes-AntiMalware/1186760019/1

Jeżeli teraz pomogłem PLUSA Daj + ;)

Opublikowano

Sh4ke:Skan EM2 zobacz sobie jeśli nie patrzyłeś wcześniej

diablo660:Kaspersky raczej słabo najlepiej pójdź do zaufanej osoby i tam pozmieniaj passy czego ci zależy

HijackThis ,OTL, .GMER dużo jest programów do kasowania key'ow

Kub@:Wiemy że masz kompleksy na punkcie SirMamuta i jego plakat jak expi ale nie SPAMUJ!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Weźcie to w piździejc wywalcie, Andrzejt17 wam daje takie coś...a wy go jeszcze oskarżacie ? Poje$#o was do końca?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Opublikowano

Sami takie są właśnie dzieciuchy . Napisze , bo wtedy myśli że jest fajny czy co . A co do Andrzeja on się stara jak może a pełno botów go oskarża więc apeluję . Przed założeniem takiego tematu daj dowód .

Opublikowano

3X UP : W Piździec to siebie jebnij i to 2 x

2xUP:Dzieciak to może jest z ciebie

diablo:zrób folder w wlasciwosciach zaznacz ukryte /potem wejdz w panel sterowania(klasyczny widok) tam masz opcje folderow -widok pokaz ukryte foldery (jeżeli zniknie to masz dalej :/)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ma wira wykradającego passy ...

Zrób folder bylejaki w jego wlasciwosciach daj ukryte

Potem wejdz w klasyczny widok na panelu sterowania i tam masz opcje folderow

Kliknij na nim i wyskoczy okienko wejdz w 2 panel widok i tam na liscie masz pokaz ukryte foldery - jezeli folder zniknie to masz key'a na kompie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

AteNN jak wziolem w zakladce widok pokaz ukryte foldery to pokazal mi się folder to znaczy ze nie mam keyloggera ???

Opublikowano

Bergman:Od innych... zobacz sobie bo widzę że tylko ja patrzę na skan botów co to jest

Załatw sobie COMODO i odpal bota... zobaczysz co ci wyskoczy :)

diablo: nie masz key'a i nie miałeś - wir w paczce z EM2 działa jak key wykrada wklepane passy (lepiej miec 2 kompy na 1 boty a 2 czysty i sobie przekladac kaske )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...