Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serverfiles Terenzo - Upgrade (2024) - C++20 / Visual Studio 2023 - By: Muchomor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, iElliena_xD napisał:

ref ?

Przecież link działa normalnie.

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

Opublikowano
1 godzinę temu, iElliena_xD napisał:

nie dziala pliki virutalbox pokazywalem na youtube popatrz

Ale Ty tam masz vdi a nie ova xD

Stwórz nową maszynę na FreeBSD i tam wybierz potem plik .vdi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 23.09.2023 o 21:31, Starbaks napisał:

Po dodaniu itemu do gry tzn. w Navicat + Querry, wypakowałem folder "item" -> dodałem ikonę -> przypisałem id oraz numer ikony w pliku item_list, zapisałem. Spakowałem root oraz item. Następnie -> MySql2ProtoPack -> MySql2Proto. Wchodzę do gry, przywołuję item. Item jest, ale nie widać statystyk. Mogę go założyć, problemem jest też to, że mogę go umiejscowić tylko w 1 rzędzie 1 strony ekwipunku.

item.png

Mam tak samo. Na razie jeszcze nie udało mi się tego rozgryźć 😕

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 6.11.2025 o 00:19, zeed12 napisał:

No miało to być łatwo wytłumaczone a każdy ma jakieś problemy łącznie zemną, czy nagracie nowy poradnik od podstaw?

W czym potrzebujesz pomocy?

Opublikowano

Pobrałem ten plik virtual boxa wszystkie potrzebne rzeczy robie jak na filmiku a tam nie ma gamecore.ove moim zdaniem poradnik nie jest ulatwiony czy cos bardziej dla kogos kto miał z tym styczność ;D szkoda mega fajnei by było pograć 

Opublikowano
2 godziny temu, BlackDevil98 napisał:

Pobrałem ten plik virtual boxa wszystkie potrzebne rzeczy robie jak na filmiku a tam nie ma gamecore.ove moim zdaniem poradnik nie jest ulatwiony czy cos bardziej dla kogos kto miał z tym styczność ;D szkoda mega fajnei by było pograć 

Tutaj masz film

W dniu 7.09.2025 o 00:12, iElliena_xD napisał:

Jak je odpalic na VPS FreeBSD 14 64bi?  ma ktoś liby brakujące? bo stare terenzo z 2020 mi startuja normalnie a tych nie mogę coś odpalić

nie zainstalujesz, freebsd jest na tyle durnym i ogromnie wkurwiającym systemem że co chwile wszystko przestaje być aktualne, minęły 2 lata a już nie odtworzysz tego na nowszym systemie bo większość ich paczek wyparowała, durny system dlatego linux lepszy, za miesiąc może zaktualizuje temat na rok 2025, jak ci sie nie chce bawić to musisz użyć virtualbox.

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

ogólnie zajebiste bo od dawna bym się tak o pobawił. kiedyś na terenzo próbowałem ale już nie pamiętam co mnie pokonywało. tutaj już na samym początku lezę. wszystko odpalam i launcher na hiszpański ustawiony i się nie da zmienić bo brakuje plików i wgl nie odpala. czarny ekran i ciul. już pominę ze na poradniku pliki maja inne rozszerzenie ale z tym se poradziłem 😄

prosił bym o pomoc jakąś 

(edit) już udało się wygrzebać. ale te poradniki są bardzo szybkie i skąpe w informacje. jeśli są dla amatora. brakuje ważnych elementów. jak logowanie to bazy danych czy filezilla

Edytowane przez mateuszer1999
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

ktoś mi wyjaśni gdzie jest item_list z ikonkami?

polowe ikonek nie istnieje a item_liste z locale/es mozna calkiem usunac i nic sie nie zmienia

//Rozwiązane: w rootach jest jak coś

Edytowane przez XxErionxX

8999514546913221016689.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie mogę plików zaimportować do oracle virutalbox (tak jak w poradniku yt) a jak dam nowąmaszynę i dam ten gamecore.top jak źródło to nie chce wystartowac i jest zawze błą e_faill 0x80004005

Tutaj zaczyna się moja historia... stałem się i jestem.

• 5 tygodni później...
  • 2 miesiące temu...