Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

na wstepie chcialbym przedstawic planowany projekt

posiadam domene ktora mialem wczesniej serwer 3 lata niestety wspolnota sie z roznych powodow rozsypala, posiadam bardzo dobra maszyne serwerowa z zabezpieczeniami ddos firewall i vpn 

szukam do wspolpracy :

- technika znajacego sie na pluginach w taki sposob ze bedzie potrafil zrobic dobra fabule serwera dzieki ktorej gracze bada mieli sens grania na serwerze

- budowniczego ktory sam lub ze swoja ekipa zbuduja autorski "spawn" i lobby serwera 

- evnciarza ktory potrafi zbudowac nie nudzaca sie zabawe na serwerze zeby urozmaicic rozgrywke 

- tik tokera lub youtubera aby dawal reklame naszego serwera ale takze na nim gral i streamowal w necie

planuje stworzyc duza siec serwerow, mowiac duza mam na mysli z duza ilosci graczy a pozniej trybow zeby urozmaicic

co mysle tez najwazniejszy punkt kazdy sobie zadaje pytanie: no ok ale co ja z tego bede mial ?

otórz wasza praca nie jet za darmo kazdy dostwal bedzie miesieczne lub tygodniowe wynagrodze z podzialu zarobku z serwera pewnie na poczatku kokosow n ie bedzie ale sie rozkreci 

na start dam cos od siebie ale przy tworzeniu serwera

wiec jesli jestes zainteresowany to napisz tu do mnie na PW

dziekuje i was zapraszam

Znudziły Ci się już zwykłe servery survival albo anarchie SMP czy też servery lifesteal? Jak tak to świetnie trafiłeś!

👋 « Jest to niezwykły SURVIVAL - dlaczego niezwykły? Ponieważ znajduje się na nim kilkanaście pluginów które potrafią urozmaicić rozgrywkę do tego stopnia że na pewno nie będziesz się tu nudził. Na dodatek mamy tu wspaniałą społeczność i administrację która zrobi wszystko abyś czuł się dobrze grając na naszym serwerze.

🔔 « Discord, pogadaj z innymi!  dc.likecraft.pl i widzimy sie na serwerze ip:   LIKECRAFT.PL

standard (1).gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

pomijając błędy ortograficzne w tym ogłoszeniu, Twój opis jest bardzo ciekawy a pewnie dotyczy projektu, do którego szukasz tu ludzi - znudziły Ci się survivale? genialnie trafiłeś, zapraszam na mój survival (xd), który ma kilkanaście pluginów, bo przecież żadne inne survivale nie mają pluginów, tym bardziej takich, które urozmaicają rozrywkę xd

Opublikowano

Ja mam z 10 bdb domen pod MC i potężne zaplecze techniczne. Tylko co z tego? Serwerów i sieci jest już tyle, że bez dużych nakładów na reklamę nie sposób jest zgromadzić graczy. To już nie te czasy niestety. Teraz każdy może być panem swojego serwera, wystarczy zapłacić parę groszy za hosting i zaprosić ziomków z podwórka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...