Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z zalogowaniem sie / odzyskaniem konta w MC

Stracilem dostep do konta @ na ktorym zostalo zalozone konto i przypomnienie hasla minecrafta jest niemozliwe lecz posiadam wiadomosc @ tranzakcji. 

Wiem kiedy kupilem, jaka karta placilem itd 

Co moge z tym fantem zrobic ? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Musisz napisac do supportu, napisać jaki był kod z transakcji podaj jeszcze date zakupu z jakiej karty oraz stare ustawione hasło. Jak miałes jakies pytania przypominające hasło to tez podaj odpowiedzi. Ja jak odzyskiwałem tak zrobiłem i dostałem linka od nich  ustawiłem nowego meila i hasło

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Podłączę się z takim pytaniem: co się stanie z moim kontem jak go nie zmigruję? Cały czas mnie cisną, a ja żadnym kontem Microsoftu logować się nie zamierzam, a tym bardziej go rejestrować. Lekka przesada z tym, co? Dali jakieś ultimatum na sierpień bodajże czy wrzesień, ciekawe co dalej będzie. Chyba nie odważą się usuwać takich niezmigrowanych kont, jakby nie patrzeć licencja jest zakupiona na starych zasadach.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Brudne świnie po prostu i tyle. A do Notcha mam okropny żal, że sprzedał się Microsoftowi. Idiota po prostu i to za takie grosze. Tyle to mógł dostać od 10 innych firm bez nazistowskich zapędów, a nawet od społeczności. Cwany grubas nawiał z kasą, a miliony graczy i ich dane wpakował w łapy największego cfela naszych czasów.

Opublikowano
W dniu 2.07.2023 o 17:17, monsune napisał:

Podłączę się z takim pytaniem: co się stanie z moim kontem jak go nie zmigruję? Cały czas mnie cisną, a ja żadnym kontem Microsoftu logować się nie zamierzam, a tym bardziej go rejestrować. Lekka przesada z tym, co? Dali jakieś ultimatum na sierpień bodajże czy wrzesień, ciekawe co dalej będzie. Chyba nie odważą się usuwać takich niezmigrowanych kont, jakby nie patrzeć licencja jest zakupiona na starych zasadach.

Apropos, polecam ten materiał https://www.youtube.com/watch?v=PHfSUXBwg-0