Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

⭐ | Start dziś o Godzinie 19.00 | DarkEmpireMU | S6ep3 | Exp: 250 |Drop: 20 | 🔥

darkempiremu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest jedna wielka klapa ciagle latki lagi dc z powodu speed hacka nawet dla ee ^^ Obecnie gra z 10 osob majac po kilka kat znam goscia ktory gra na 7 heheh. Ewenty kompletnie nie przemyslane. Moze byc ciezko ale zeby wyrpic chaosa to rowna sie z cudem pralka max 70% tylko 1 osobie udalo sie wyprac w1 soule pala niesamowicie podbic na 8 to prawie niemoznosc.

Admin ogarnij serwer dla ludzi a nie dla siebie i swojch ...........

Ja koncze bo mnie szlag trafi.

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A co ty myslales z serva z duzym potencjalem zrobili  gowno zreszta czego tu sie spodziewac po klamcach juz po 2-im restarcie kont wiedzielismy co sie kroi i jaka jest kadra zarzadzajaca.

Ososbiscie nie polecam bo naprawde szoda czasu

Opublikowano

jak dla mnie ludzie którzy tu graja sami wiedzieli na co się piszą, ( było pisane ze to rework Zeus.mu) a wy jak muchy do gówna, wbijacie na server i podbijacie temu pajacowi statystyki.

Servery miały potencjały ale Administracja to jakaś kpina, dzieciak z trądzikiem udający .... wie kogo .

• darkempiremu zmienił(a) tytuł na ⭐ | Start dziś o Godzinie 19.00 | DarkEmpireMU | S6ep3 | Exp: 250 |Drop: 20 | 🔥
Opublikowano (edytowane)

Poprawilismy kluczowe błędy w grze !  Zapraszamy dzisiaj o 19:00 start !

W dniu 14.04.2023 o 22:36, derafe napisał:

jak dla mnie ludzie którzy tu graja sami wiedzieli na co się piszą, ( było pisane ze to rework Zeus.mu) a wy jak muchy do gówna, wbijacie na server i podbijacie temu pajacowi statystyki.

Servery miały potencjały ale Administracja to jakaś kpina, dzieciak z trądzikiem udający .... wie kogo .

Przykro że ludzie próbują mierzyć innych swoją miarą ... No ale takie realia .... zakompleksiony "proplayer" bez życia siedzący na MPC i  wyrzucający brudy z wewnątrz samego siebie. Weź książkę do ręki i zajmij się czymś innym wyciszającym  a komentarze w kieszeń sobie schowaj 🙂

Edytowane przez Moorser
Opublikowano
W dniu 16.04.2023 o 23:56, Moorser napisał:

Tak, ruszyliśmy na nowo !  

Zapraszamy do rozgrywki !

No Kurvv .....  nie mogę XD 5 start w tym roku XD i znowu tylko 34 online xd ,  może zagramy w zgadywankę jak będzie się nazywał następny server ?  XD

Po prostu jedna wielka kpina i bezczelność powinniście dostać Bana na publikację jakiegokolwiek serwera .

Opublikowano

Zagralem z dwoma kolegami tutaj ale po 24 godzinach alismy se spokoj z tym serwerem nie minely dwa dni a strona pokazuje ze ja i koledzy gramy czyli 9 osob to istna perfidia ze strony administracji za wszelka cene chca pokazac ze ludzie graja.

Opublikowano
23 godziny temu, dupa1000 napisał:

Zagralem z dwoma kolegami tutaj ale po 24 godzinach alismy se spokoj z tym serwerem nie minely dwa dni a strona pokazuje ze ja i koledzy gramy czyli 9 osob to istna perfidia ze strony administracji za wszelka cene chca pokazac ze ludzie graja.

ahahahaha no tak bo admin ustawia konta przez serv na offattack zeby online podbic wiec jak juz konczycie gre wystarczylo postacie usunac  🙂

Opublikowano

zapraszamy do gry 🙂 

W dniu 19.04.2023 o 17:01, dupa1000 napisał:

Przestań wysuwać jakieś frazesy z kapelusza , drogi mścicielu a jeżeli tak to prosze podać nicki postaci 🙂 zweryfikujemy twóją tezę ;] Skończcie wkońcu próbować nas niszczyć bo i tak wam się nie uda , kto gra ten gra i sobie ceni serwer 🙂

• 5 tygodni później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...