Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

⭐ | Start dziś o Godzinie 19.00 | DarkEmpireMU | S6ep3 | Exp: 250 |Drop: 20 | 🔥

darkempiremu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

logodark.png

🔶! Witajcie !🔶

DarkEmpireMU  Start  6 kwietnia 2023 roku, jest jednym z najnowszych serwerów Mu Online Online z dużą populacją. Umożliwiamy graczom cieszenie się wolnym czasem w jednej wspaniałej społeczności i serwerze za pośrednictwem MU Online. Mamy kilka całkiem fajnych funkcji i klasyczną wersję bez błędów - a także płynną, długoterminową rozgrywkę na długie lata. Nic dziwnego, że nasz serwer będzie jednym z najnowszych serwerów mu online .

INFORMACJE O SERWERZE 

✳️Wersja: S6 + PEŁNA NIESTANDARDOWA ✳️

✳️Exp: 25 ✳️

✳️Drop: 20 ✳️
✳️Strona internetowa ; http://darkempiremu.com/ ✳️

✳️Forum: - DISCORD ✳️

✳️Spoty: TAK (średnio 5 mobów) ✳️

✳️POMOCNIK  HELPER : TAK ✳️

✳️Mikstury 200 itd., żadnych kamieni ✳️

✳️Reset postaci: TAK Punkty  700*reset ✳️

✳️Zen za reset: 1 rr 50kk każdy kolejny + 10 kk *reset ✳️

nowi gracze  dostaną dodatkowe 50% Exp na start na jeden dzień + zestaw tymczasowy dla każdej postaci zestaw zniknie po 3 dniach od startu

SPECYFIKACJE SERWERA

Wizards Count

✡️Dark Wizard: 1 lvl ✡️
 ✡️Dark Wizards 64,134 ✡️
 ✡️Soul Masters 55,014 ✡️
 ✡️Grand Masters 67,021 ✡️

Knights Count

✡️Dark Knight: 1 lvl ✡️
 ✡️Dark Knights 121,195 ✡️
 ✡️Blade Knights 85,520 ✡️
 ✡️Blade Masters 111,157 ✡️

Elfs Count

✡️Elf: 1llvl ✡️
 ✡️Fairy Elf 44,789 ✡️
 ✡️Muse Elf 35,274 ✡️
 ✡️High Elf 34,702 ✡️

Gladiators Count

✡️MG: 1lvl ✡️
 ✡️Magic Gladiator 65,742 ✡️
 ✡️Duel Master 53,940 ✡️

Lords Count

✡️DL: 1lvl ✡️
 ✡️Dark Lord 65,996 ✡️
 ✡️Lord Emperor 46,868 ✡️

Summoner Count

✡️Summoner 1lvl ✡️
 ✡️Summoner 65,354 ✡️

RageFighter Count

✡️RF: 1 lvl ✡️
✡️RageFighter 65.843 ✡️

🟥Usuwanie postaci: do poziomu 39 LVL 🟥

✳️Kamienie ✳️

✳️+Luck 20% ✳️ 
 ✳️ Bless:100% ✳️ 
 ✳️ Soul +7- 60 ✳️ 
 ✳️ Soul +8 - 55 ✳️ 
 ✳️ Soul +9 - 55 ✳️ 
 ✳️ Jewel of Life - 45% ✳️ 
 ✳️ +Luck + 15% ✳️ 

PK DOZWOLONE! Jeśli dostaniemy PK i ktoś nas zabije, istnieje 10% ryzyko, że upuścimy przedmiot! Maksymalny lvl przedmiotu, który można upuścić, to +8

🟥Bonus party 🟥

✳️Party EXP x25: ✳️
 ✳️party1 = 25%✳️
 ✳️Party2 = 26% ✳️
 ✳️Party3 = 27% ✳️
 ✳️Party4 = 28% ✳️
 ✳️Party5 = 29% ✳️

✳️Wyjaśnienie: Na każdego gracza w drużynie 5-osobowej przypada 109% bazowego doświadczenia ✳️

🟥Administracja: 🟥

🟥Główny administrator ;  Baron 🟥

🟥Młodszy administrator ;  Hancock 🟥

image.png

logodark.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

Edytowane przez darkempiremu
  • darkempiremu zmienił(a) tytuł na | START 06.04.2023 18:00 | DarkEmpireMU | S6ep3 | Exp: 25 |Drop: 20 |
  • Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• darkempiremu zmienił(a) tytuł na ⭐ | START 06.04.2023 18:00 | DarkEmpireMU | S6ep3 | Exp: 25 |Drop: 20 |
Opublikowano

przestańcie się ośmieszać i kłamać, miejcie jaja się przyznać że to Wy, napiszcie co poprawiliście, co się zmienilo względem drugiej edycji, przeproście graczy za pierwszą i drugą, a nie lecicie w kulki. 
To jest gra dla starych wyjadaczy i kazdy kto grał na Waszym serwerze rozpozna te ustawienia na pierwszy rzut oka.

• darkempiremu zmienił(a) tytuł na ⭐ | START 06.04.2023 18:00 | DarkEmpireMU | S6ep3 | Exp: 25 |Drop: 20 | 🔥
Opublikowano

teraz to mnie zagotowałeś. Za brak honoru Ci to udowodnie. Nie zasługujesz na żadnego online gracza. Stara publikacja : 
image.png

I nowa 
image.png
Lecimy dalej

Stara : 
image.png|

Nowa : 
image.png

WIĘC SKOŃCZ MYDLIĆ LUDZIOM OCZY, BO NAWET SZABLONU CI SIE NIE CHCIAŁO ZMIENIĆ I WARTOŚCI.
Ten sam badziew tylko pod inną nazwą. Nie wchodźcie na ten serwer, bo to szkoda czasu ( dwie edycje w ciągu 2 miesięcy mówi samo za siebie)

Opublikowano
3 godziny temu, darkempiremu napisał:

Siema  chyba coś ci się pomyliło mój drogi 

😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

up

no chyba nie ten sam shit tylko w innym opakowaniu

Opublikowano

Nie udzielam się w cudzych publikacjach bo nie wypada. Jednakże przez takie prostackie działania na Polskich serwerach gra coraz mniej osób - Polscy gracze wybierają serwery zagraniczne, a nawet rosyjskie. Wyłączanie strony, domeny z dnia na dzień. Podbijanie licznika na 3000+ graczy, a po 3 dniach twierdzenie, że nie będzie się trzymało serwera dla 10 osób. Gdzieś mam to co robicie i ilu graczy macie - niech Wam się wiedzie jak najlepiej, ale nie psujcie wizerunku Polskich serwerów i osób, które próbują coś sensownego tworzyć takim szczeniackim podejściem. Nie pozdrawiam.

Opublikowano

Ja tak z innej strony 😄

Kto uznał datę 6 kwietnia za dobrą do startu, przed samymi świętami? Większość osób(np ja) spędza święta z rodzinami czy znajomymi a nie grając w MuO. Pierwszy dzień gdzie będę mógł usiąść do pc to np wtorek - więc jeszcze nie zaczynając gry jestem stratny kilka dni rozgrywki 😄

Opublikowano (edytowane)

No chcieliśmy ruszyć przed świętami  myślę ze każdy znajdzie chwile  by  zagrać  na takim expie  to nie problem  na serwer jest Program Auto Attack 

We start on Thursday!

06/04/2023

Time : 18:00 (GMT+1)

image.png

image.png

Edytowane przez darkempiremu
Opublikowano
10 godzin temu, ShuQi napisał:

Ja tak z innej strony 😄

Kto uznał datę 6 kwietnia za dobrą do startu, przed samymi świętami? Większość osób(np ja) spędza święta z rodzinami czy znajomymi a nie grając w MuO. Pierwszy dzień gdzie będę mógł usiąść do pc to np wtorek - więc jeszcze nie zaczynając gry jestem stratny kilka dni rozgrywki 😄

Mordo wbijaj, a nie pierdol, że data zła 😀

PS. Admin, offlevel działa?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...