Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

chciałem się zapytać czy ktoś mógłby polecić mi jakąś karę dźwiękową zewnętrzną przez usb chyba w okolicach 100zł może być mniej może być troszkę więcej

ponieważ karta dźwiękowa na mojej płycie jest uszkodzona, płytę kupiłem używaną 

A4TECH G480 znalazłem że była zajebista ale już nie sprzedają  😞

Opublikowano

No spoko, jeśli wolisz nową i nie zależy ci na oszczędzeniu paru złotych to pewnie. Ja preferuję tanie zakupy bo wtedy zawsze mogę się czegoś pozbyć bez straty praktycznie. Ale jak miałbym dać za tę kartę 85 to wolałbym dać np. 120 za jeszcze lepszą, a jak 150 za tę którą wymieniłeś to za ok. 200 masz możliwość kupić jeszcze lepszą. I tak z prostej karty za 50 robi się wydatek. Czy jest sens? To musisz już sam ocenić. Duży temat, kart USB nie brakuje, zrób sobie mały research, wypisz z 5 modeli które pasują ci kwotowo, to wtedy można się zastanowić który z nich wybrać i dlaczego.

Opublikowano (edytowane)

roccaat juke za 40zł kupiłem będzie we wtorek  tylko obawiam się o jakość dźwięku na mikrofonie ale jakoś to przeboleje może na discorda zda egzamin ;DDD 

a dźwięk podobno w niej jest dobry, mam nadzieję tylko że bez aktywnej karty wewnętrznej będzie jakoś działało 

dzięki za pomoc 

/temat do zamknięcia 

Edytowane przez Kapturek12
Opublikowano

Nie chodzi mi o kwotę tylko to, co za to dostajesz. To już lepiej było wziąć tę używkę za 50 bo na pewno ma przetworniki i dynamikę lepszą od tego no-name'a. Wydawało mi się, że szukasz czegoś porządnego, a nie najtańszego. Ale dobrze już, temat zamknięty, daj znać jak się sprzęt spisuje bo może nie będzie tak źle.