Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|GhostTownMu Last Final Part! | Exp: x20 | Drop: 50 | S6E3+s19 | START 01.02.2025 godz : 18:00 !!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• GhostTownMu zmienił(a) tytuł na (28.01.2023 Godzina 18:00 Start)GhostTownMu | Exp: 10 | Drop: 50 | Season 6 Episode 3 | MU Online - Publikacje serwerów
Opublikowano

0 online na testach które ruszają za tydzień nie wygląda za dobrze😥 tym bardziej że 28-29 rusza kilka serwerów z różnym exp i resami a potrafi być po 100-150 online na testach. 

Na testach też jest X10? Na takim expie zazwyczaj gra się długo żeby zobaczyć jak jest na mid/end game a tu w tydzień tego się nie sprawdzi.

• GhostTownMu zmienił(a) tytuł na !! START 28.01 - 18:00 !! | GhostTownMu | Exp: 10 | Drop: 50 | S6e3
Opublikowano

Jaki cięższy jak jest cofka do 310lvl, co to ma na celu? Ułatwienie wbijania resow? Trochę bezsensu według mnie. 

Rozumiem że za kasę nie można kupować itemow, lucky setów, skrzydeł itd?

200online jak teraz widzę że na 3 konta to też bez szalu ale fakt jak na PL serwer to i tak dobrze😀

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, miazga1989 napisał:

Jaki cięższy jak jest cofka do 310lvl, co to ma na celu? Ułatwienie wbijania resow? Trochę bezsensu według mnie. 

Rozumiem że za kasę nie można kupować itemow, lucky setów, skrzydeł itd?

200online jak teraz widzę że na 3 konta to też bez szalu ale fakt jak na PL serwer to i tak dobrze😀

Cięższy to nie znaczy, że wbijanie resów ma być łatwe, nie będzie obiecuje 😉 1 rr wbije się w full pt w jakieś 4-5 dni (może szybciej jak będzie full pt bez dc 24/7)

moby są podkręcone , każdy mob ma swoje wymagania, cofka jest do 310 ale i tak trzeba czekać między resami 48h

Koszt 0-4rr FREE, 4rr- XXX 30 jog + 1kkk zen 

Donate jest tylko jako VIP/Fenrir (nie ma item w dropie,nie można sobie go zrobić)

Edytowane przez GhostTownMu
Opublikowano

Taki fajny config a tak mało ludzi na starcie, społeczność MU chyba wymarła. Tak czy siak wbijam i zapraszam starych wyjadaczy 🙂

Opublikowano
11 minut temu, przeciwkokułestwu napisał:

Ten serwer to nie śmieszny żart nie polecam.

Dlaczego nie polecasz?

Opublikowano

Haha widzę, że Malix największy znawca, tester i obrońca tego serwera dał się poznać szerszej publice 😂 na discord z nim wesoło, nawet widzę w rankingu zrobiona postać z moim nickiem z discorda żebym tylko nie mógł sobie zrobić takiej w grze😀 zadbał chłopak o wszystko. Fakt wywalone mają na zgłaszane błędy czy sugestie. "Tak jest i tak będzie". Słyszałem również że wbicie 1 resa będzie trwało z 5 dni mając full pt i grając bez DC. Po 24 h od startu już 370+ więc wiedzę mają fest😂 grupa znajomych z internetu "trzymająca władzę" będzie rządzić serwerem i skarżyć adminowi jak im ktoś podpadnie😂

Opublikowano

Zastanawiałem nad wbiciem tutaj, pierwszy res po 5 dniach -hard hard to lubię.

Niecałe 24h po starcie a tutaj 10 osób już ma rr 😄

Opublikowano
3 godziny temu, przeciwkokułestwu napisał:

Malix jest jgm tam... kto go zna to wie ! ! ! Nie polecam

Wyraziłeś swoją opinię wyżej (jeśli to można tak określić) Po co się powtarzać? No cóż zawsze mówię że "Bozia ma różnych lokatorów"

Opublikowano

Zrobilem 2 rr i na tym koniec nie darady dropic na icku pierza dlaczego... otórz spoty pozaimowane a co mnie wkurza to ze sa osoby ktore stoja solo  cale dnie i niedopuszczaja innych do dropienia a znajac malixa nic z tym niezrobi. A wiec uciekam na Zeusa trzymta sie all ale bylo calkiem fajnie.

Opublikowano
7 godzin temu, SirKirgo napisał:

Zrobilem 2 rr i na tym koniec nie darady dropic na icku pierza dlaczego... otórz spoty pozaimowane a co mnie wkurza to ze sa osoby ktore stoja solo  cale dnie i niedopuszczaja innych do dropienia a znajac malixa nic z tym niezrobi. A wiec uciekam na Zeusa trzymta sie all ale bylo calkiem fajnie.

Przecież na tym zeusie to będzie znowu 20-30 online, miłego grania na epizodzie 12 sezonu 6 xD

a co do icka, zamiast napisać propozycje na discordzie o dodanie więcej spotów to wolisz wylewać swoje gorzkie żale tutaj w prezentacji serwera i jeszcze pisać coś o malixie, nawet jeżeli ma GM, to z pewnością nie może ingerować w spoty bez pozwolenia admina.

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi z Malixem ale nie on jest JGM , jest nim osoba która gra od 1 edycji servera . 

Zapraszam serdecznie do odwiedzenia servera nie wygląda to wszystko tak źle jak jest wyżej opisane ;)

Opublikowano

No cos koncze przygode majac 8 RR. 

Ten co powstawial grubasy na k2 prze dmostem i zaraz za musialbyc na niezlym haju lub po psychotropach w psychiatryku.

CIEKAWOSTKA.......gosciu przedemna dobil 400 2 godziny wczesniej  a za 3.5 godziny zrobil rr ^^.

zostawiam to bez komentarza zreszta na tym serwerze zawsze byly przekret,zaraz Bosik i ekipa zacznie skamlec jak zawsze ^^^

Trzymta sie ide cos poszukac normalnego moze nawe Zeus 17 rusza.    BB all   zostawiam bez komentarzy zwronych.

Opublikowano (edytowane)
W dniu 14.02.2023 o 16:54, Koniq napisał:

No cos koncze przygode majac 8 RR. 

Ten co powstawial grubasy na k2 prze dmostem i zaraz za musialbyc na niezlym haju lub po psychotropach w psychiatryku.

CIEKAWOSTKA.......gosciu przedemna dobil 400 2 godziny wczesniej  a za 3.5 godziny zrobil rr ^^.

zostawiam to bez komentarza zreszta na tym serwerze zawsze byly przekret,zaraz Bosik i ekipa zacznie skamlec jak zawsze ^^^

Trzymta sie ide cos poszukac normalnego moze nawe Zeus 17 rusza.    BB all   zostawiam bez komentarzy zwronych.

dej passy do konta

//edit - passów nigdy nie otrzymałem. Pewnie gościu dalej gra...

Edytowane przez BorekFreedom
Opublikowano

No ja tez koncze gre na 7 rr 400 lvl.  Na poczatku bylo fajnie ludzie grali w pt a teraz pod M wszystko zablokowane haslem i to bez wzgledu czy 1 osoba czy 4 pozostaje gra solo a to mnie niebawi. Icek spoty pozaimowane na k2 tylko grube wolne ale dla mnie za mocne solo a wiec niemam gdzie bic. Odpoczne albo pogram na globalu .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zapraszam na serwer !

Każdy nowy Gracz od dzisiaj (26-02.23) nie ma ogranicznika do 10 rr

Cw event wyłączony tymczasowo ( wiec jest tak jakby byl wygrany) +5% do pralki

Gap został zmieniony na różnice 210 lvli

Poprawiony został drop zen z Box of heaven oraz Gold medal dropia teraz paczki po (500000 zen)

Opublikowano

Zapraszam do rozgrywki , Wprowadzilismy zmiany na korzysc nowych graczy 😉 Zachecam do zapoznania sie z konfiguracja na Disc  oraz w prezentacji . Pozdrawiam WhoAmI