Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • Thrally zmienił(a) tytuł na Sidra2.com - Best PVM-PVE | Almost 1 year online!
Opublikowano

Małe ogłoszenie:

Drodzy gracze,
Mamy dla Ciebie kilka niespodzianek.

Dzisiaj postanowiliśmy aktywować na stałe następujące funkcje itemshopu dla wszystkich kont:
- Zwiększona szansa na zdobycie doświadczenia
- Zwiększona szansa na upuszczenie przedmiotów

Z okazji Back to School przedstawiamy nowy Amulet Nazar!
- Niezwykle potężny, będzie dostępny tylko przy specjalnych okazjach lub wydarzeniach
- Każdy może odebrać go bezpłatnie bezpośrednio w sklepie isshop
- Oferta i amulet dostępne do 01.10.2023

nazar-discord-banner-pl.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Serwer wygląda dosyć ciekawie. Dobrze ,że stoi od dłuższego czasu. Będę mieć przyjemność zagrać na nim znowu. Szkoda tego w sumie ,bo poprzednim razem grałem krótko. Też w ogóle po jakimś czasie od startu. Teraz będzie okazja wrócić i coś porobić jeszcze. Według tego co oglądam ten typ metina jest dosyć popularny. Ma sporo nagrań innych graczy na youtube. Też serwer często nie jest pusty i są na nim inni gracze. Mam wielką nadzieję ,że administracje tego tematu wyróżni coś ciekawego. Mianowicie będzie to jego okres działania bardzo wielki. Na pewno spędzanie czasu na serwerze będzie dla mnie wielką zabawą. Chciałbym też zaprosić innych do gry. Według mnie to coś dobrze przygotowanego i sprawdzonego. Warto by było na to poświęcić jakiś czas ,żeby sobie dobrze pograć. Strona internetowa oraz przezentacja na wysokim poziomie grafiki. Pliki serwerowe wprowadzają sporo nowości. Tak samo patcher i grafika logowania jest też  super. Na serwer wbijam na pewno jeszcze będę online. Mam w planach wbić jeszcze do padnięcia serwera maxa. Jak coś to będę tam na worldzie online i na forum też ,więc będzie można mnie tam spotkać gdzieś w tym okresie. Do innych bym się zwrócił też dlatego ,ponieważ mogli by się zalogować. Serwer wygląda całkiem porządnie i spoko. Temat prezentacji na mpc ma sporą aktywność, iż będzie serwer nawet ciekawy.

Edytowane przez Niksu22
  • 4 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...