Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ja z takim pytaniem bo trzeba wrocic do formy i potrzebuje jeszcze bieżnie   , doradzicie mi z jakąs taką do 1200 zł? Są takie co dzialają iwgl?

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

A robisz coś czy chcesz od tego zacząć? Jakieś aeorby może? Bo kardio w formie bieżni to tak trochę słabo na początek moim zdaniem. Uważam, że lepiej rower poziomy.

Opublikowano

Trenowalem dlugo ale kontuzji dostalem i nie leczylem sie na tarczyce iegl prolaktyna i kortyzol mi w chuj ponad norme wyjebalo i testosteron spadl do niskich wartosci ale ja trenowalem dlugo i bede robil silowe treningi a chce bieznie bo nie chce mi sie biegac w tą pizdziawe

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Dalej cisnę na rower poziomy bo to jest często niedoceniany sprzęt, a daje o wiele więcej niż bieżnia. Oczywiście nie chodzi o spacerek na tym tylko dajesz maksa przez 15 min. i będziesz zdziwiony jak serducho i reszta zasuwa. Często stosowałem przed treningiem. Istotne jest też to, że nie obciążasz sobie stawów i kręgosłupa tak jak przy bieganiu. Taka tylko sugestia bo akurat o rowerku pojęcie mam, a o bieżniach tylko to co napisałem.