Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

HELP

Yamaha125

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Mam problem ogólnie dostałem kiedyś bana na konto za jakieś tam pierdoły i kiedy robię nowe konto to za 3 dni dostaje bana znowu i nawet jak zmieniałem ip internetu przez vpn to nic to nie daję wiec najprawdopodobniej dostałem bana na id sprzętu i chciałem się zapytać czy da się zmienić id jeśli ktoś wie coś o tym  jak mi pomóc to proszę o pomoc?

Edytowane przez Yamaha125

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
19 godzin temu, monsune napisał:

A gdzie ten ban jest tak z ciekawości? Poza tym metod jest mnóstwo, niekoniecznie wcale HWID. Zacząłbym od postawienia czystego systemu.

Dostałem bana na faceita a jeśli chodzi o system windows to postawiłem nowego i to nie jednego ale dalej to samo 

• 0
Opublikowano

W tym przypadku niestety faktycznie ban na sprzęt i to wyjątkowo wredny. Płyta główna, dysk, karta sieciowa plus trochę danych z SMBIOS-u. Istnieją teoretycznie rozmaite spoofery ale ryzyko załadowania jakiegoś syfu do kompa jest przeogromne. Dodatkowo jeżeli robiłeś jakieś płatności i mają twoje dane PP lub karty płatniczej to też lipa - nie możesz ich już podawać na nowym koncie.

• 0
Opublikowano (edytowane)
W dniu 26.09.2022 o 01:39, monsune napisał:

W tym przypadku niestety faktycznie ban na sprzęt i to wyjątkowo wredny. Płyta główna, dysk, karta sieciowa plus trochę danych z SMBIOS-u. Istnieją teoretycznie rozmaite spoofery ale ryzyko załadowania jakiegoś syfu do kompa jest przeogromne. Dodatkowo jeżeli robiłeś jakieś płatności i mają twoje dane PP lub karty płatniczej to też lipa - nie możesz ich już podawać na nowym koncie.

no to kurwa lipa czyli nie da się nic z tym zrobić?

Edytowane przez Yamaha125
  • 0
Opublikowano

Niestety będzie ciężko. Pół kompa do wymiany albo eksperymenty ze spooferami wśród których znakomita większość to fejki lub malware.

• 0
Opublikowano
10 godzin temu, monsune napisał:

Niestety będzie ciężko. Pół kompa do wymiany albo eksperymenty ze spooferami wśród których znakomita większość to fejki lub malware.

Ok to dzięki za odpowiedz