Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hero Zero - Serwer prywatny 2022

LujekV2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym poinformować was o nowym i zarazem jedynym działającym serwerze Hero Zero

Krótko o serwerze:
    - 10k oponek na start
    - 20 monet na start
    - Nowe treny
    - Bohaterskie czyny (trochę inaczej względem oficjalnego hz, większość nagród to oponki)
    - Możliwość zakupu oponek za monety w grze
    - Możliwość zakupu setów za oponki w grze
    - Kryjówka (lekko zbugowana)
    - Z innych drobnostek: chat globalny

Link: https://gamesprive.cf/

Start: 23 sierpnia 2022 o 18:00
Admin: MarceloAdmin

Krótka prezentacja video:

Spoiler

dupa

Opublikowano (edytowane)

WoW. Jeżeli faktycznie prezentacja ukazuje to co będzie można robić na serwerze to gratki. Zaista robota 😉

Edytowane przez Reveres
Opublikowano
1 godzinę temu, Reveres napisał:

WoW. Jeżeli faktycznie prezentacja ukazuje to co będzie można robić na serwerze to gratki. Zaista robota 😉

Z grubsza obczaiłem serwer to tyle znalazłem a ile rzeczy faktycznie działa to się zobaczy dziś o 6 wieczór. 

dupa

Opublikowano

Nie chcę wyjść na chama, ale ta reklama jak i projekt wygląda dosyć... dziwnie. Nigdzie nie ma wspomnianej strefy czasowej o której startuje serwer, ktoś także chyba niebardzo miał ochotę główkować nad nazwą serwera i chyba najważniejsze - darmowa domena. Pomijając fakt, jakim problemem są te darmowe domeny oraz to jak można łatwo takowe stracić, to nieco upewnia mnie w przekonaniu, że to kwestia góra kilku miesięcy (przy dobrych wiatrach), aż gra zniknie z internetu. Oczywiście chciałbym się mylić i jak najbardziej życzę powodzenia.

Na chwilę obecną skończyło się odliczanie (do startu), widze wiadomość od ,,Test'', ale rejestracja chyba nie dziala...?

Opublikowano
28 minut temu, sushiVo napisał:

Nie chcę wyjść na chama, ale ta reklama jak i projekt wygląda dosyć... dziwnie. Nigdzie nie ma wspomnianej strefy czasowej o której startuje serwer, ktoś także chyba niebardzo miał ochotę główkować nad nazwą serwera i chyba najważniejsze - darmowa domena. Pomijając fakt, jakim problemem są te darmowe domeny oraz to jak można łatwo takowe stracić, to nieco upewnia mnie w przekonaniu, że to kwestia góra kilku miesięcy (przy dobrych wiatrach), aż gra zniknie z internetu. Oczywiście chciałbym się mylić i jak najbardziej życzę powodzenia.

Na chwilę obecną skończyło się odliczanie (do startu), widze wiadomość od ,,Test'', ale rejestracja chyba nie dziala...?

1. Rejestracja będzie działać dzisiaj (23 sierpnia 2022) o godzinie 18:00 czasu polskiego

2. Nazwa serwera jest w domenie.

3. Z tego co wypytałem, właściciel ma w planach kupić płatną domenę (O ile playata nie wyjebie serwera) 

dupa

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
W dniu 5.05.2023 o 15:13, kuffy382 napisał:

bedzie dzialac jeszcze kiedys ten serw?

Nie mam pojęcia, nie ja byłem tego właścicielem

dupa