Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie Moge Lognac ;/

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

i kolejny problem... na privach cabal wogole sie nie wlacza a na globalu wyskakuje cos takeigo

beztytuuctc.png

JP??? LECZ SIE KURWA!!!

Metin2PL Lv 52 ON

Opublikowano

Jakiego masz windowsa?? możliwe że masz Viste albo 7 podajże miałem takie na viscie albo po prostu masz zpaczowanego Qlobala albo reinstalnij całkowicie cabal i pobierz tego klienta

To jest ukryta treść, proszę

i tutaj wklejaj prywante servery i uruchamiaj je Przez Cabal maina albo poprostu powiedz mi na jakim privie grasz:) znam się na tym

SKAN gdzie??

Rekrut
Opublikowano

narazie nei gram na zadnym :P priv sie nie otwiera global juz tez... cos zwalilem probowalem grac na tym privie jakims polskim w liscie tematow na tej samej stronie jest :P a moze to dlatego nie dziala global ze najpierw kombinowalem z privem a potem spatchowalem globala i juz nic nie dziala? :P

tak czy inaczej reinstallne clienta i sprobuje narazie z globalem ^^

nic to nie dalo teraz na globalu pisze cos w stylu try again later help :D

zainstalowalem nowy prywatny serwer laduje sie i sie wylacza jak nie zacznie dzialac to zaraz go wypierdole z kompa bo mnie juz denerwuje ;/

JP??? LECZ SIE KURWA!!!

Metin2PL Lv 52 ON

Opublikowano

zainstalowalem nowy prywatny serwer laduje sie i sie wylacza

Tzn, to koleczko w rogu sie kreci? Reinstal cabala i nie wylaczaj go w trakcie patchowania.

Co do globa, jak wyskoczy to please try again later to nie klikaj ok tylko poczekaj z 5min to wbije. Pomoglem? Daj +.

RAsfepN.png
Rekrut
Opublikowano

juz po sprawie wQrwilem sie i wywalilem go z kompa :P instalki tez juz niemam

JP??? LECZ SIE KURWA!!!

Metin2PL Lv 52 ON

• 2 tygodnie później...
Rekrut
Opublikowano

znalazłem intalke jednak nie wywalilem :P ale niestety nie dziala to czekanie 5min... moge czekać tydzień i itak to nic nie daje jakie pomysły?

JP??? LECZ SIE KURWA!!!

Metin2PL Lv 52 ON

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...