Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu nie moge pobrać minecrafta for windows 10/11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pomoże mi ktoś prosze!!!!!

nie moge tego zainstalować

Bez tytułu.png

dlaczego mam brak czynnosći 

Jak ma sie jave to można zainstalować bedrocka tak?

Pomocy :(((

Opublikowano

Odradzam korzystania z launcherów przeznaczonych do piractwa, tym bardziej gdy są one closed source. W programach służących nielegalnym czynnościom dużo łatwiej trafić na niebezpieczny kod.

Opublikowano
18 minut temu, Helios1993 napisał:

Odradzam korzystania z launcherów przeznaczonych do piractwa, tym bardziej gdy są one closed source. W programach służących nielegalnym czynnościom dużo łatwiej trafić na niebezpieczny kod.

Korzystam od paru lat i nie zauważyłem żadnych problemów. Wcześniej korzystałem z innych launcherów i także nie było żadnych problemów. W świecie piractwa siedzę od wielu lat. Jeżeli korzystasz z pewnych źródeł to niebezpieczeństwo spada o wiele %. Wiadomo, że trzeba uważać jeżeli już decydujemy się na pobieranie czegoś z nieznanego źródła. 

Crystal Launcher jest godnym według mnie polecenia. Przez długi okres korzystania z tego launchera nie sprawiło mi to na razie żadnych kłopotow. 

Opublikowano (edytowane)

Tego wałka to raczej nic nie przebije:

https://www.komputerswiat.pl/aktualnosci/bezpieczenstwo/malware-w-minecrafcie-zainfekowalo-50-tys-komputerow/wkpygw0

Malware zostało załadowane na oficjalną stronę Minecrafta. Ukryło się w pakiecie skórek dla postaci gracza. Użytkownicy mogli ściągać taki pakiet, a następnie aktywować w swoim instalatorze gry. Niestety, w środku ukryty był złośliwy kod. Jak podają źródła, pakiet zaraził ok. 50 tys. kont Minecraft.

Kup legalną gierkę mówili. Będziesz bezpieczny mówili.

Edytowane przez monsune
Opublikowano
14 minut temu, Sztalixon napisał:

Korzystam od paru lat i nie zauważyłem żadnych problemów.

Crystal launcher przez długi czas świadomie promował customowego clienta do mc, w którym wirus jest już zweryfikowany. Ja bym takim ludziom nie ufał.

14 minut temu, Sztalixon napisał:

W świecie piractwa siedzę od wielu lat.

Więc wątpię, że dogadam się z osobą bez procenta szacunku dla programistów.

Opublikowano

Ale ja chcem tylko bedrocka zainstalować nie chcem zadnego crystala on mi jest nie potrzebny

powie mi ktoś proszę!

a po drugie mam już zakupioną jave leglnie z strony minecraft.net

Bez tytułu.png

W dniu 5.07.2022 o 19:00, Sztalixon napisał:

Spróbuj zainstalować launcher dla Minecrafta,  np. Crystal Launcher

https://crystal-launcher.net/

ja potrzebuje powtarzam bedrocka bo chcem tam dodać swojego kumpla i grać z nim na serwerach a na javie to ja i moge mieć go za darmo legalnie a na telefonie nie chcem grać

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli zakupiłeś wersję Java to na swoim koncie Mojang powinieneś mieć dostępny kod uprawniający do darmowego pobrania Bedrocka dla Windows 10 ze sklepu Microsoftu.