Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Posiadam praktycznie nieużywany serwer w OVH: i7-7000K, 64GB, raid NMVe, firewall GAME, łącze 1 gbps. Serwer wziąłem pół roku temu na umowę 2-letnią, tak więc muszę go opłacać, a na realizację planów z nim związanych zabrakło czasu. W związku z tym oferuję możliwość wydzierżawienia zasobów wg. potrzeb. Nie szukam zarobku, a jedynie zmniejszenia własnych kosztów stałych, tak więc wiele za to nie chcę. Jestem elastyczny i skłonny dogadać się z każdym chętnym jeżeli jasno określi się co chce robić.

Przykładowe zastosowanie: serwer MC (lub sieć bo mogę dać więcej niż jeden KVM/IP) lub dowolnej innej gry, serwer Teamspeak'a, hosting www, forum, torrenty, itp.

Osoba chętna otrzyma własne IP oraz dedykowane zasoby dysku, ramu i cpu wydzielone wg. uzgodnień, w formie KVM-a z dostępem do root'a. W grę wchodzi również KVM z Windowsem. Pełna wydajność, nie ograniczam absolutnie niczego, oczywiście wykluczone jest jakiekolwiek kombinowanie z ddosami, hackami, scanami, itd. Interesują mnie wyłącznie osoby o jasnych i legalnych zamiarach.

Jest to dobra i uczciwa propozycja, zwłaszcza dla osób, których nie stać (zwłaszcza na starcie) na tego typu serwer w OVH, a chciałyby zyskać profesjonalną maszynę pod swój projekt, wydajną, stabilną, niedużym kosztem, np. 50zł/mc za dedykowane 8 GB i 2 vcore. Będzie to znacznie lepsze wyjście niż jakikolwiek hosting typu shared. Dodatkowo służę pomocą w rozmaitych kwestiach technicznych/systemowych jeśli ktoś będzie tego potrzebował.

Wszelkie pytania i propozycje mile widziane tutaj lub na PW. Oferta obowiązuje do odwołania, tj. do momentu aż znajdę komplet chętnych. Zaznaczam, że nie szukam tłumu.

Pozdrawiam i zapraszam!

Edytowane przez monsune
  • Yaboku zmienił(a) tytuł na Oferuję serwer w OVH
  • monsune zmienił(a) tytuł na Mocny serwer w OVH czeka na chętnych (całość lub część)
  • Yaboku odblokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...