Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpeedHack+ GodMode

Gość Athis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
znajduje nam dany adres powinna mrygac jakas liczba zamiast niej wpisujemy 7 a nastepny znak po niej zmieniamy na B (7B=127)

Sorka ale to chyba jest źle bo 7B=123 a nie 127 w systemie 16

Opublikowano
Mi wyskakuje błąd jak wybieram moba do którego chcę ustawić speedhacka, próbowałem w 2 wersjach edytora, chodzi o eMS, konkretnie o moba o nazwie Mr. Anchor
errorcy0.png
w657.png

HELP PL0X
Opublikowano

A ja mam problem gdyz uzywam deMSwZ v2.0.0 to gdy wybiore potwora nie wykakuje nic.

Natomiast jesli uzywam deMSwZ v2.1.1 gdy klikam zakladke z potworami mam tam jakies dziwne znaki i niewiem ktory

potwor to ten ktorego chce zedytowac ;/

Jakies rady? ; ]

Opublikowano
A ja mam problem gdyz uzywam deMSwZ v2.0.0 to gdy wybiore potwora nie wykakuje nic.

Natomiast jesli uzywam deMSwZ v2.1.1 gdy klikam zakladke z potworami mam tam jakies dziwne znaki i niewiem ktory

potwor to ten ktorego chce zedytowac ;/

Jakies rady? ; ]

W lewym górnym rogu zmień język na english.

@proszę o pomoc 2x up ;o

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

LVAC i MOB SPEED HACK juz nie dzialaja ? ? bo pisze HAD przy hakach a ja taki zajebisty jestem ze nie wiem co to znaczy

(nie pamietam)

btw. ems

Wiesz co ci powiem głupi skurwysynie ?? Moja mama dobre ciasta robi :]

eMs

rukiazj3.th.png suzumiyaharuhinoyuuutsukh8.th.jpg 12566620050620124711dj7.th.jpg elfenlied17qh6.th.jpg fsn00024pp2.th.jpg

284239619.png

Suzumiya Haruhi No Yuuutsu the best anime of my life !!

Masz Athisa gg ? To sie ciesz bo ja też mam :P

Opublikowano

had czyli wykrylo haki (ang. Hacking Attempt Detected)

jak masz vac to skacz ciagle przy chodzeniu nie powinno wykrywac co do sh to mi dziala bez HAD'u

Opublikowano

No z tym skakaniem to wiedizalem tylko wczesniej nie widzialem ze pisze HAD to mysllaem ze myslalem ; p prosze o przypiecie tego tematu i tego drugiego bo sa przydatne

Wiesz co ci powiem głupi skurwysynie ?? Moja mama dobre ciasta robi :]

eMs

rukiazj3.th.png suzumiyaharuhinoyuuutsukh8.th.jpg 12566620050620124711dj7.th.jpg elfenlied17qh6.th.jpg fsn00024pp2.th.jpg

284239619.png

Suzumiya Haruhi No Yuuutsu the best anime of my life !!

Masz Athisa gg ? To sie ciesz bo ja też mam :P

Opublikowano

Moglbys odswiezyc linka do downloadu Athis ? Moglbym googlnac, ale przyda sie tez innym uzytkownikom.

Przy okazji, czy w/w sposob nadal dziala?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

omg!! po co odswierzasz taki stary temat?? ponad poltora miecha temu ostatni post

zadam ci proste pytanie czy to jest madre?? mi nie wydaje sie

a co do skrotow newbie to ci powiem ze god mode to jest takie cos ze potworki ci nie zadaja obrazen a speedhack czyli jak sama nazwa wskazuje cos na szybkosc a w tym wypadku na lapanie cie potworkow na vaca z tego co zrozumialem a vac to przyciaganie potworkow

nie wiem czy za odswiezanie starych teamtow jest warn :D wiec nie nie powiem

EDIT DOWN

moze nie jestem super mlodzizowy pr0 cziter ale przynajniej nie pytam sie o takie rzeczy oczwiste jak speed hack

chyba kazdy wie ze speed to szybkosc

a i nie powiedzielem ze jestem super pr0

ale newbie tez nie jestem

a on jest sadzac po zadawaniu takich pytan zrob z tym co chcesz ja tylko wyrazam swoje zdanie

I like sleep.

..X.X..

..X.X..

..X.X..

.........

X.....X

XXXXX

Nie podglądaj!! >> No chyba coś powiedziałem!! <<

Nie piszę porpawnie po Polsku, pisze szybko, żeby napisać. =)

Opublikowano

@UP jeżeli mówisz " ze on jest newbie " to ty jesteś taki elo młodzieżowy pr0 hacker tak ? Tyle , że pobierasz gotowego hacka i umiesz go włączyć ...

<>Co do odświeżania starych tematów to się zgodzę ale już lepiej żeby zadał takie pytanie w tym temacie niż żeby założył nowy ...

bo o temacie prośby , pytania , problemy każdy zapomniał ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja probowalem tego na laptopie na ems 0.50 i mi sie sam komp wylaczal... musialem przywrocic domyslne ustawienia biosu. ale cheat dzialal na moim lapku, tyle ze sie wylacza :/

Opublikowano

Nie odświeżaj starych tematów, lecz z drugiej strony jak tego używasz to zapewne niedługo dostaniesz bana :P ( o ile już nie dostałeś), przynajmniej będzie to kara :D

Oczywiście chodzi mi o god mode.

Ps. report.

Działać zapewne działa ale bana wyłapać nie chcę dlatego tez próbować nie będę.

368216.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...