Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpeedHack+ GodMode

Gość Athis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiec niektorzy chcieli dostac tut jak przyspieszyc potworki zeby szybciej sie na VAC lapaly i jak miec GodMode (Melle) nie magic

potrzebujemy deMSwZ (ja polecam i uzywam 2.0.0)

nie zamieszcze tak jak zwykle kolorkóf kilku downloaduf ani ten tut nie bedzie wygladac jak cud miód Angelina Jolie in naked mature action

takze nie spodziewac sie zadnych ekscesów bede zaznaczac tylko wazniejsze czesci poprzez cytaty

na poczatek jeszcze ze nie da sie zrobic ze za jednym zamachem zrobimy wszystkie potworki musimy se wybrac jakie chcemy np snail orange mushrrom itp

i tylko je edytujemy (edytowanie 944 potworkow naraz nie ma sensu)

download

deMSwZ 2.0.0

teraz godmode sobie zrobimy

uruchamiamy deMSwZ i klikamy a moze dam ss

beztytuuuj3.png

Klikamy ten przycisk i znajdujemy Mob.wz (KOPIA MUSI BYC!!!!!!!!!!)Odznaczamy View Only Odznaczamy te wszystkieTe 3 w zielonej ramce musza byc zaznaczoneKlikamy Process All czekamy chwilke nastepnie Save To i enterek
teraz speed hack.....

znowu ss liczby i opis poszczegolnych liczb........

7777cj5.png

Klikamy ... i znajdujemy Mob.wz i ZAZNACZAMY View OnlyWszystko Odznaczamyto tesh odznaczamy (stosuje inna metode niz niektorzy hakjerzy)

5.Klikamy i znajdujemy nazwe naszego potworka ktorego chcemy przyspieszyc

6. NIE KLIKAMY JESZCZE TEGO!!!!!

Next SS

lolllllllllllllllllllin1.png

Odznaczamy View OnlyTudi wpisujemy 123kopiujemy numerki w tym pudle (karzdy mob=inny numer)wklejmy numerek tudi i klikamy Goznajduje nam dany adres powinna mrygac jakas liczba zamiast niej wpisujemy 7 a nastepny znak po niej zmieniamy na B (7B=123)Klikamy Process All i save To
Voila mamy przyspieszonego monsterka
Opublikowano

Athis Pack? sie klania?

vac to w map wszystko odznaczamy w tabeli next /0 zaznaczamy i pro all save

Opublikowano

Dziala ^^ Athis jest do ciebie prozba xDD ems zrobil bys god moda ,unlimited mana,all monster undead,i jeszcze zeby wiekszy lvl byl teleportu i ten tego wieksze dmg z heala xbym byl niezmiernie wdzieczny DD bo kombinowalem z tymi plikami wz robilem wszystko tak jak pisalo i niewiem w czym tkwi problem ale niedziala.....

sciagnolem gotowca i mi dzialalo xD wiec PLEASE XDD

Opublikowano

Że po bokach platform na jakiej sa moby jest tam "TRAP " czyli :

jak wejda na koniec platformy na ktorej sa to sie zaklinuja i nie beda sie ruszac

Wiesz co ci powiem głupi skurwysynie ?? Moja mama dobre ciasta robi :]

eMs

rukiazj3.th.png suzumiyaharuhinoyuuutsukh8.th.jpg 12566620050620124711dj7.th.jpg elfenlied17qh6.th.jpg fsn00024pp2.th.jpg

284239619.png

Suzumiya Haruhi No Yuuutsu the best anime of my life !!

Masz Athisa gg ? To sie ciesz bo ja też mam :P

Opublikowano

Ale ty jestes ems czy gms ? jak ems to sie klania wz editor 2.1.1

Wiesz co ci powiem głupi skurwysynie ?? Moja mama dobre ciasta robi :]

eMs

rukiazj3.th.png suzumiyaharuhinoyuuutsukh8.th.jpg 12566620050620124711dj7.th.jpg elfenlied17qh6.th.jpg fsn00024pp2.th.jpg

284239619.png

Suzumiya Haruhi No Yuuutsu the best anime of my life !!

Masz Athisa gg ? To sie ciesz bo ja też mam :P

Opublikowano

uzywalem wczoraj godmode'a i pieknie wszystko smigalo, gralem chyba z godzine na nim. A teraz jak wejde to po 5min mam dc. moze dlatego, ze wczesniej bylem na birkach, a teraz jestem w aquarium na gobych (pod woda)

48df5abbe315c.png
Opublikowano

jesli masz vac to moze tak byc on nie dziala na skaczace latajace plywajace (skaczace dziala tlyko z non jumpem)

Opublikowano

ale konkretniej co robisz? stoisz se w miejscu i nagle dostajesz dc czy co

@down

eydtuj posta i napisz cos innego bo jego postgy sa juz kasowane (thanx mlody)

Opublikowano

athis, jak bije moby to po jakims czasie dostaje dc, ale pamietam, ze raz nic nie robilem w maple, zminimalizowalem i siedzialem na internecie, a jak wszedlem to tez dostalem dc. Czyli w sumie co bym nie robil w maple dostaje dc ;/

48df5abbe315c.png
Opublikowano

przy minimalizacji na dluzsza mete zawszae jest dc

ja tam nie mam ani jednego przez caly dzien grania jesli masz TYLKO gmode to nie wiem czemu tak sie dzieje

Opublikowano

Błaaaaaa. God nie dziaua ? ;> Bo na jednym kompie działa na drugim nie ? o.O Kurwica mnie już strzela.

Kto staje się potworem zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem. - Dr. Johnson.

MUTABO X FIGHTERS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...