Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[s6] [x15] agropol classic 29/04/2022 18:00 Start NA OKRES 90dni.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Serdecznie zapraszamy !!! serwer na czas 3 miesięcy online 24/7 (chociaż z góry zapowiedziane a nie off z miejsca)  ale tylko dlatego żeby wyłapać wszystkie bugi i ustawić perfekt konfigurację , rozgrywka jak najbardziej normalna , wszystkie zgłaszane błędy/nie dociągnięcia  poprawiane na bieżąco , wpadajcie i zróbmy coś fajnego , z dużą ilością graczy 🙂 Zapraszamy na Discord

Edytowane przez daniozdw
Opublikowano

Dla tego tym razem "tylko" 90 dni - jak sporo osób spróbuje, ewentualnie zgłosi adminowi konstruktywne uwagi na discordzie można będzie "zaszaleć" latem. Jak ktoś lubi hard niech sprawdzi, zapraszam 😄

Opublikowano

Nic sie niezienilo jesli chodzi o Admina i wten sposob niszczy o co tworzy .......nieslucha ludzi. Milo bylo ale sie skonczylo bb all moze gdzies moze kiedys.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Admin ustaw na 5 kont w czasie testow wiecej sznas na zbadanie mozliwosci rasy. To sugestja sadze ze znajdzie poparcie graczy .

Opublikowano

Ja niemam takich problemow wszastka gra pozatem fajnie teraz bo mozna prowadzic 5 postaci Admin odblokowal dzieki temu mozna sprawdzac wszystkie postacie co potrafia na tym serwie bo niby powinno byc jak pisze ale zycie ma swoje sciezki i czesto grajac dana rasa wychwytujemy co i jak naprawde pomaga w grze. ZAPRASZAM na serwer ....przybywajcie

Opublikowano

ok tylko pomóżcie ogarnąć żeby działą a mianowicie jest tak że pasek ładowania mi się ładuje i okienko znika co musze zainstalować?

Opublikowano
6 minut temu, gokukid89 napisał:

ok tylko pomóżcie ogarnąć żeby działą a mianowicie jest tak że pasek ładowania mi się ładuje i okienko znika co musze zainstalować?

Dodaj main.exe do DEP
1. Kliknij prawym na Mój Komputer  i wybierz zakładkę właściwości
2. Po lewej stronie okna wybierz opcję "Zaawansowane ustawienia systemu"
3. W oknie "Właściwości Systemu" wybierz zakładkę "Zaawansowane"
4. W zakładce "Wydajność" kliknij w "Ustawienia"
5. W oknie "Opcje wydajności" wybierz zakładkę "Zapobieganie wykonywaniu danych"
6. Kliknij przycisk "Dodaj"
7. Wybierz lokalizację MU Online
8. Zaznacz ikonkę MU i wciśnij przycisk "Otwórz"
9. Zaakceptuj zmiany przyciskiem "OK"

Opublikowano

Teraz dostepne 5 kont mi pasi testuje kazda postac bo jest mozliwosc pozatem przy okazji kamole mi zbieraja. Zaikn mnie wq....a mocny i wymiata w tarce no coz ...pozatem brakuje exc bizuteri calej chocjaz to by sie przydalo NO I TU WIADOMOSC po rr niema bufa niejest latwo bez.

Opublikowano

Ruszyl wczoraj pod wieczor Admin cos zmienial szkoda tylko ze niz niemowi bo to psuje atmosfere .....moze jak dobije do 60 lat to zalapie jak wazna jest komunikacja.^^.

Opublikowano

Off spowodowany był awarią, nie celowe wyłączenie. Dlatego zalecane jest korzystanie z serwerowego discorda, tam zawsze najświeższe info.

Serwer polecam, kto zna ten wie, że stoi już dobre parę lat i nagłego off nie będzie. Zostało 60 dni "testów", chętnych zapraszam bo miłe, dość trudny polski serwer.

Opublikowano

Tak jak clares napisał, polecam wejść na discorda. Co do serwera, bardzo ciekawie się zapowiada, przyjemnie się gra na testach. Zachęcam do pomocy przy testowaniu, jeszcze trochę czasu zostało na dopieszczenie configu.

Opublikowano
W dniu 23.05.2022 o 10:54, gokukid89 napisał:

Mi to się nie uruchamia wogóle a chciałem pograć sobie z Tukanem znowu ale cóż jakieś dziwne rzeczy pasek się ładuje i okno znika.

dodaj do dep i bd dzialac

W dniu 29.05.2022 o 07:35, Koniq napisał:

Ruszyl wczoraj pod wieczor Admin cos zmienial szkoda tylko ze niz niemowi bo to psuje atmosfere .....moze jak dobije do 60 lat to zalapie jak wazna jest komunikacja.^^.

to aktualizacja windowsa byla dlatego gs byl off 🙂

Opublikowano

Serwer hardz ustawieniami globalowymi a moze i ciezej caly czas konfiguracja trwa niewiem co z tego wyjdzie ale wole grac na globalu jesli juz.

Opublikowano

globalowe a tu jest spora roznica chyba ze na globalu zaplacisz to masz co chcesz a testow zostaly ponad 2 miesiace zapraszam wiecej osob do sprawdzenia i wypowiedzenia sie na discord

Opublikowano

Mu global = p2w 

Nie wiem czy wiesz ale zmniejszyli tam drop kamieni żeby za $$ kupować :)
Wszystko kosztuje dużo blesów a one nie lecą ogólnie nie polecam zaczynać grać na globalu bo to bez sensu .