Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Poszukuję projektu serwera Teamspeak 3, który potrzebuje maszyny oraz wsparcia ze strony sponsorskiej.

Oferuję:

- Dedyk ( 64 GB RAM,  Ryzen 5 12 rdzeni, przepustowość 1Gbps),

- Strone WWW,

- wsparcie w zarządzaniu tymi serwerami,

Czego oczekuję:

- Gotowych plików chociaż w 50%

- Widok na prace

- Kontakt

Kontakt: discord - Rydzu#2446 lub HAAJEK#4611

Edytowane przez Mateusz Rybaczek
  • Mateusz Rybaczek zmienił(a) tytuł na Udostępnie maszyne
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam! Przepraszam, że się podpinam, ale tutaj podobno długo się czeka na akceptację nowego tematu.

Posiadam praktycznie nieużywany serwer w OVH, mocna konfiguracja z dyskami NVMe, 8 rdzeni, 64GB ram, łącze 1gbps. Jest to serwer z kategorii GAME, a więc posiada również firewall typu GAME. Serwer wziąłem pół roku temu na umowę 2-letnią, tak więc muszę go opłacać, a na realizację planów z nim związanych zabrakło czasu. W związku z tym oferuję możliwość wydzierżawienia zasobów wg. potrzeb. Jestem elastyczny i skłonny dogadać się z każdym chętnym. Osoba chętna otrzyma własne IP oraz zasoby dysku, ramu i cpu wydzielone wg. uzgodnień, w formie KVM-a z dostępem do root'a. Nie ograniczam absolutnie niczego, oczywiście wykluczone jest jakieś kombinowanie z ddosami, hackami, scanami, itd. Interesują mnie wyłącznie osoby o jasnych i legalnych intencjach.

Wydaje mi się, że jest to dobra i uczciwa propozycja, zwłaszcza dla osób, których nie stać na tego typu serwer w OVH, a chciałyby zyskać profesjonalną maszynę pod swój projekt, stabilną, niedużym kosztem. Dodatkowo służę pomocą w rozmaitych kwestiach technicznych/systemowych jeśli ktoś będzie tego potrzebował.

Wszelkie pytania i propozycje mile widziane tutaj lub na PW. Oferta obowiązuje do czasu aż zbiorę komplet zainteresowanych.

Pozdrawiam i zapraszam!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni, zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Archiwum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...