Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

od jakiegoś czasu tworzę serwer Minecraft o trybie Freebuild, coś takiego, ewentualnie do zmian, ale szukam kogoś, kto byłby wstanie mi po prostu pomóc i być moją prawą ręką. Kimś, kto dopilnuje wszystkiego i zajmie się tym, kiedy ja będę w pracy lub nie będę miał kompletnie minuty wolnego czasu. Mam fundusze na serwer i planuję utworzyć niebawem sieć, względem starych, dobrych i ciekawych pomysłów z przed paru lat, oczywiście moich.
Wiem, że to kosztowne, ryzykowne i czasochłonne, bo nie od dziś tworzę serwery, ale osoba, której szukam, powinna rozumieć, co robi, być dojrzała i chcieć coś współtworzyć. Bez tych wymagań nikogo nie wezmę. Osoby, które są nowe w tworzeniu serwerów i ich prowadzeniu również zapraszam do kontaktu, ponieważ nauka tego nie jest wcale trudna, a nawet jest satysfakcjonująca. Bylebyś chłopie ogarniał.
Zgłaszajcie się w postach niżej lub na discord neeko#8161

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jaki sens ma pisać komentarz w stylu ,,napisz do mnie"?

jak widzicie ogłoszenie z przypiętymi numerami telefonów na mieście, to tam dzwonicie, czy doklejacie karteczkę ,,zadzwoń do mnie, mój numer to..."

taki wpis sporo o was mówi i raczej jesteście skreśleni już na samym początku, więc na przyszłość - nie róbcie tak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...