Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Mpc Graff Pack

dudsonowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP Umiemy zrobić stronę, ale nie w tym rzecz, chodzi o to, aby ta strona była związana z mpc jak najmocniej.

Poza tym to ma być paczka materiałów, o stronie możemy pomyśleć później.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mogę pisać posty <Fuck Yea> .

Po co bierzecie tyle osób do pomysłu ? Nie wystarczyło by 5/6.

Na organizację mam pomysł.

Niech , każdy wyślę po 4 :

1.Stocki

2.Teksturki

3.C4D

4.Rendery

5.Brushe

6.I co tam jeszcze chcecie

Oczywiście dobrze jakby to było wysyłane do 1 osoby (Dudsonowa ,Schit), która to posegreguje i dopilnuje , aby się nie powtarzały.

Jeżeli tak to będzie rozwiązane , to powiedzmy , że ma to sens.

Opublikowano

Mogę pisać posty <Fuck Yea> .

Po co bierzecie tyle osób do pomysłu ? Nie wystarczyło by 5/6.

Na organizację mam pomysł.

Niech , każdy wyślę po 4 :

1.Stocki

2.Teksturki

3.C4D

4.Rendery

5.Brushe

6.I co tam jeszcze chcecie

Oczywiście dobrze jakby to było wysyłane do 1 osoby (Dudsonowa ,Schit), która to posegreguje i dopilnuje , aby się nie powtarzały.

Jeżeli tak to będzie rozwiązane , to powiedzmy , że ma to sens.

z dupy pomysl po 4 to bardzo malo gdy na normalnych forach o grafice sa juz gotowe paczki wiec nie widze sensu robienia paczki z matriałow z innych paczek

Mounthains dodana 01 lipiec 2010 - 05:27

Poziom został podwyższony obraza mnie w sygnie

Mounthains dodana 30 czerwiec 2010 - 12:49

Poziom został podwyższony nieregulaminowa sygna

Opublikowano

z dupy pomysl po 4 to bardzo malo gdy na normalnych forach o grafice sa juz gotowe paczki wiec nie widze sensu robienia paczki z matriałow z innych paczek

Ta. Ale 4x15 =60

Opublikowano

Więc jednak jeszcze raz się wypowiem, co do pomysłu strony, wyjdzie tak samo jak z Metin2MPC i Podcastem - miało być fajnie, wszystko dobrze szło, a skończyło się na niczym, jak zawsze.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Więc jednak jeszcze raz się wypowiem, co do pomysłu strony, wyjdzie tak samo jak z Metin2MPC i Podcastem - miało być fajnie, wszystko dobrze szło, a skończyło się na niczym, jak zawsze.

bo nie ma frajera co by im grafike zrobił

Mounthains dodana 01 lipiec 2010 - 05:27

Poziom został podwyższony obraza mnie w sygnie

Mounthains dodana 30 czerwiec 2010 - 12:49

Poziom został podwyższony nieregulaminowa sygna

Opublikowano

To jak w końcu będzie z tym projektem ? Powiedzcie co teraz zamierzacie i co my mamy zrobić i komu to na PW wysłać.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Sasuxex1211 Mamy uplowadować tylko parę stocków, renderów itp ( te które uważamy za najlepsze gdyż dopiero potem z tego zrobi się całą paczkę ) Bo tyle co ty chcesz to nawet mi by się ściągać nie chciało a co dopiero szukać w tym czegoś fajnego.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Oki dziś zbiorę wszystko co wybrałem i upne i pod wieczór ci to wyśle bo po południu mnie nie ma.

1318801632-U103988.png

Opublikowano

@UP To ma być wybrane, a nie na ślepo spakowane i wrzucone ...

@dudonową i Kronka można odhaczyć z listy :x

Czyli jesteśmy jedynymi osobami co już Ci wysłali paczkę ?

Opublikowano

Proponuję aby uzupełniano kto już wysłał.

1318801632-U103988.png

Opublikowano

hmm... Ja się wypisuję ponieważ nie znajdę czasu by poświęcić go na ten szczytny cel [mówię serio]...

Racja taka paka by pomogła bardzo początkującym grafikom lecz, sorry.

Ja nie dam rady lecz liczę na was : )

PS: Trzeba by przeszukać każdą pakę by się nic nie powtarzało.

X

by Me.

Opublikowano

Znając życie to się skończy tak, że z powodu braku osób, każdy będzie musiał przesłać 2 razy więcej materiałów.

Opublikowano

Na Wasze paczki czekamy do 25 lipca.

Po tym terminie nie przyjmujemy żadnych nowych zgłoszeń, ani paczek.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Uprzejmie informuje, iż z listy można odhaczyć użytkownika ochota550, nadesłał już swoją paczkę, pamiętajcie że na paczki czekamy do 25 lipca !

Opublikowano

@ochota550

Wiesz ile oni mają z tym roboty? A dudsonowa jest jedna która zapisuje więc poczekaj... On nie ma oczu dokoła głowy. Wżyć na Luzz

X

by Me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...