Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Powstało ostatnio coś ciekawego jeżeli chodzi o gry www? Od paru lat regularnie patrze czy nie ma jakichś nowości w tym "segmencie" i cały czas te same tytuły widnieją, nie widzę żadnych nowych gier. shakes, hero, plemiona, forge of empires, takie typowe stare gry, o co tu chodzi? Czy producentom nie opłaca się już tworzyć nowych gier typu właśnie taki shakes? Chętnie zagrałbym w cos nowego, bo obecna oferta gier mnie już dawno zanudziła.. Chyba że ja po prostu mam słabe źródło informacji?

• Issia zmienił(a) tytuł na Nowe gry Via WWW
Opublikowano

Same gry via www nie opłacają się pod względem wałkowania jednego i tego samego. Raczej śmiem powątpiewać że coś jak shakes and fidget powstanie w najbliższym czasie teraz pod względem dochodów oprócz shakes and fidget dominują strategie typu e-republik, e-sim, rival regions.

Opublikowano
9 godzin temu, Sztalixon napisał:

Ze swojej strony mogę jedynie polecić tematy już istniejące tj:

https://taern.pl - The Pride of Taern

Supremacy 1914 - Bardzo przyjemna strategia czasu rzeczywistego :) 

Oprócz Supremacy jest jeszcze call of war wsm to jest ta sama mechanika gry ale jak dla mnie lepiej się gra w Call of War.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 21.03.2021 o 18:52, Lou. napisał:

wciągnęła mnie ta gra 😛 polecam  😜

Dnia 16.03.2021 o 18:33, TomakiPL3 napisał:

Jakiś czas temu wystartowała nawet spoko gierka "Valhalla"

Link: https://valhallagame.pl

Nie polecam. Gra w porządku jeżeli chodzi o system rozgrywki i grafikę, gra się przyjemnie tylko... Administracja. Totalna olewka wszystkiego, masz jakis problem? Możesz do nich pisac miesiac i tak nikt Ci nic nie odpowie, zaznaczając, że jesteś ich klientem i wydajesz na projekt kilkaset złotych miesięcznie - dlatego nie polecam ani grosza wydać. Propozycje od strony graczy jak rozkręcić gre, bo nie musze wspominać ze gra tam po 30 osób na serwer są z automatu zlewane, zostawiane bez jakiegokolwiek odzewu. W tym momencie rejestruje sie koło 1 osoby tygodniowo, gracze z topki, którzy są jakby nie patrzec głownymi sposorami gry są zlewani po całości. 
Jeżeli zmieni się administracja jak najbardziej polecam ale póki co stanowczo odradzam wspierania takich ludzi. 

Kończ waść, wstydu oszczędź