Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CarolineMT2.pl - Serwer Hard- Klasyczny(Bez szarf,alchemii) Darmowy VIP!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 godzin temu, Albinotek napisał:

Wypadało by podać jakiś powód, a nie olewać graczy.Wolę grać na serwerach gdzie przynajmniej forum działa.

Forum nie dziala z uwagi na spalenie serwerowni w strasburgu. 

Duze marki maja problem z hostem znane jak mmarocks itp. Takze twoj argument najzwyczaj w swiecie jest slaby :). 

To czynnik losowy.

Pozdrawiam

Opublikowano
22 godziny temu, Albinotek napisał:

Wypadało by podać jakiś powód, a nie olewać graczy.Wolę grać na serwerach gdzie przynajmniej forum działa.

Ban za nic jest najlepszy i nigdy nie jest sluszny, a gracze nigdy nie mają nic sobie do zarzucenia.

Czasami jak widze, że niektórzy pisza dostali bana za nic a reszta gra to jest tak żenujące jak padający śnieg w marcu.

image.png

Opublikowano
6 godzin temu, ILui napisał:

Ban za nic jest najlepszy i nigdy nie jest sluszny, a gracze nigdy nie mają nic sobie do zarzucenia.

Czasami jak widze, że niektórzy pisza dostali bana za nic a reszta gra to jest tak żenujące jak padający śnieg w marcu.

Niestety to prawda. Zawsze sie za nic bana dostaje. Tak samo jak idzie zawsze do wiezienia za niewinnosc.

Jak mozecie to nie robcie gownoburzy pod tematem ktory nie ma tego na celu. Jak juz to sie odnoscie co do serwera, a nie waszych prywatnych spraw. 

Pozdrawiam

Opublikowano

Jeżeli właściciel serwera uważa że wpis na stronce "Status konta:Użytkownik - zablokowany permanentnie" wystarczy jako podanie przyczyny to mi wygląda na to iż coś tam nie halo i wcale mi nie chodzi o bana za nic tylko o samo wpisanie jakiegoś powodu zablokowania konta z racji szacunku dla graczy jak to robią inni właściciele tychże. Serwera nie polecam właśnie z tego powodu, a wy jak zrobicie to wasza sprawa. Jak dla mnie to jest zwykłe olewanie zawodnika bo jakoś inni umieją podać powód. To mój ostatni post w tym temacie i już nie  dam się sprowokować i nie odpiszę .

Pozdrawiam all.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Dnia 19.03.2021 o 10:47, Albinotek napisał:

Jeżeli właściciel serwera uważa że wpis na stronce "Status konta:Użytkownik - zablokowany permanentnie" wystarczy jako podanie przyczyny to mi wygląda na to iż coś tam nie halo i wcale mi nie chodzi o bana za nic tylko o samo wpisanie jakiegoś powodu zablokowania konta z racji szacunku dla graczy jak to robią inni właściciele tychże. Serwera nie polecam właśnie z tego powodu, a wy jak zrobicie to wasza sprawa. Jak dla mnie to jest zwykłe olewanie zawodnika bo jakoś inni umieją podać powód. To mój ostatni post w tym temacie i już nie  dam się sprowokować i nie odpiszę .

Pozdrawiam all.

To prosze wyjasnic to z adminsitracja 🙂 

Rejestrujac sie przy pomocy tego linku otrzymujecie darmowego VIP'a na start 🙂

Dzis do godziny 00;00 zostaly wlaczone raty serwerowe 50% !

Opublikowano
Dnia 18.03.2021 o 16:11, ILui napisał:

No bo jesteś ignorantką. Jest masa przypadków tym bardziej w metinie, że ludzie zostaja banowani przez nie wiadomo co, już nie mówiąc, że niektórym się utrudnia grę poprzez kickowanie ich xD 

Opublikowano
1 godzinę temu, PanGałganek napisał:

No bo jesteś ignorantką. Jest masa przypadków tym bardziej w metinie, że ludzie zostaja banowani przez nie wiadomo co, już nie mówiąc, że niektórym się utrudnia grę poprzez kickowanie ich xD 

No masa przypadków, a jeden to różnica kolosalna. Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. Gracz nawet jak cos zmaluje to, i tak sie nie przyzna i woli Administracje oczernic.

image.png

Opublikowano
Dnia 19.03.2021 o 16:07, Homelo napisał:

Nie wiem czemu mi to umknęło ale:

Czas 24h.

Zostalo dodane w temacie . 

Administrator to Shaggy i Dizel .

Na fb jest opcja zgarniecia darmowego IS wystarczy wpisac Carolinemt2 i pierwszy post z gory :). 

Pozdro

Opublikowano

Trochę nie łapię zamysłu takich "klasycznych" serwerów. Inaczej, nie rozumiem jak usuwając jeden starszy system, jednocześnie adaptując kilka nowszych, można w ogóle coś takiego wypluć.

Celujemy w Old/middleschool, więc zapomnijcie o dodanej w 2013 roku alchemii, a zarazem wprowadzimy wam na serwer kostiumy post-2k15, nakładki na wszystko co tylko chcecie i wierzchowce żywcem wyjęte z WOWa.

I wy tak gracie, często motywując to sentymentem? Już sobie wyobrażam, jak biegam po M1 w kostiumie papieża, z nakładką na broń imitującą działo Gaussa, przywołuję swojego wierzchowca w postaci BMW e36 po liftingu i ocieram łezkę wzruszenia.

"Kiedy myślałeś, że na twój ulubiony oldschool wprowadzono alchemię, ale na szczęście to tylko update dodający drony..."

Cytat

Administrator to Shaggy

Też bym o tym nie wspominał. Nice try xDˣᴰ

Opublikowano
4 minuty temu, BlackXF napisał:

Trochę nie łapię zamysłu takich "klasycznych" serwerów. Inaczej, nie rozumiem jak usuwając jeden starszy system, jednocześnie adaptując kilka nowszych, można w ogóle coś takiego wypluć.

Celujemy w Old/middleschool, więc zapomnijcie o dodanej w 2013 roku alchemii, a zarazem wprowadzimy wam na serwer kostiumy post-2k15, nakładki na wszystko co tylko chcecie i wierzchowce żywcem wyjęte z WOWa.

I wy tak gracie, często motywując to sentymentem? Już sobie wyobrażam, jak biegam po M1 w kostiumie papieża, z nakładką na broń imitującą działo Gaussa, przywołuję swojego wierzchowca w postaci BMW e36 po liftingu i ocieram łezkę wzruszenia.

"Kiedy myślałeś, że na twój ulubiony oldschool wprowadzono alchemię, ale na szczęście to tylko update dodający drony..."

Też bym o tym nie wspominał. Nice try xDˣᴰ

Mordo wejdz na serwer i oceniaj a nie dodajesz opinie z czapy 🙂 . Nie ma tu dronow ani ufoludków . Co do skladu administracji nie wczytalem sie po prostu w pkt regulaminu,moj blad zostaly poprawiony :).

Opublikowano
Dnia 20.03.2021 o 15:09, Omagico napisał:

Zostalo dodane w temacie . 

Administrator to Shaggy i Dizel .

A więc jeszcze:

Cytat

5. Każda prezentacja musi zostać założona przez przedstawiciela serwera, który jest odpowiedzialny za komunikację z administracją MPCforum, w celu ewentualnych popraw prezentacji czy ogólnych problemów dotyczących projektu.

15. Prezentacja obowiązkowo musi zawierać screen weryfikacyjny, na którym widnieje data, nazwa serwera oraz napis „Nazwa serwera dla MPCforum.pl”.

Czas 24h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...