Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o BOT REAL TIBIA

stolus1993

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, dzis natrafilem przypadkowo na strone internetowa bota o nazwie tibijski bot. Jak poszperalem po internecie, mozna znalezc to chyba jeszcze jako Rotworm Bot. Skontaktowalem sie ze sprzedajacym na messengerze, poinformował że od Marca nie został zbanowany i jest 100 % niewykrywalny. Śmierdzi mi to wałem, a gośc chce 300 TC za jeden miesiąc i mi szkoda. CZy ktoś uzywal tego bota lub wie cos na ten temat ? NIe wiem czy moge wrzucic linka do tej strony, jesli moge to prosze mi dac znac, to podam.

Wiem, ze trzeba miec 2 komputery zeby bot dzialal, na jednym ma byc odpalony bot, na drugim tibia i łączy się to jakoś przez remote  opcja w windowsie. 

Opublikowano

tak było, ale w zamian za to osoby, które miały wtedy licencję (ja) bociły sobie za darmo nawet parę kont z 3 miesiące, więc chyba fajnie się twórcy zachowali ;d 

w cloudzie nie musisz mieć dwóch pc, bo łączysz się z serwerem przez vnc, nawet z telefonu możesz bota odpalić

https://www.tibiaring.com/bot.php tu widać ile osób usunęli ostatnio

btw. nie pisz ban, bo za bocenie nie dają banów tylko delete, a tak to wygląda:

Spoiler

bUa4Y1j.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...