Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj, skoro zdecydowałeś się na przeczytanie tego postu, zapewne szukasz swojego miejsca na rynku serwerów Minecraft.

Nie zawiodę Cię, szukamy osób chętnych do współpracy. Szukamy właśnie Ciebie!

Dlaczego zatem czytasz ten post?

Szukamy otwartych, kreatywnych, doświadczonych osób na stanowiska związane z tworzeniem sieci serwerów.

Kogo między innymi poszukujemy:

Grafików, którzy potrafiliby wykazać się umiejętnościami oraz ciekawymi pomysłami i otwartym na pomysły umysłem,

Menadżerów, osoby które są komunikatywne oraz swoją charyzmą potrafią skłonić człowieka, aby dołączył do Projektu,

- YouTuberów/Influenserów -  Którzy pomogliby docierać do nowych potencjalnych osób prowadzących rozgrywkę na naszym serwerze po krótko zwanych "graczami".

Budowniczych, posiadających otwartą na sugestię i współpracę głowę, ciekawe pomysły oraz doświadczenie w tworzeniu map, konkretnych struktur, a także większych projektów budowlanych,

A co jeśli nie posiadasz doświadczenia lub chciałbyś zająć się czymś innym?

Nie ma żadnego problemu! Poszukujemy ludzi chętnych do współpracy, powiedz nam, czym chciałbyś zajmować się w naszym projekcie, co mógłbyś wprowadzić swoją osobą do naszej ekipy, a my rozpatrzymy Twoje podanie w sposób indywidualny.

Dlaczego powinieneś dołączyć właśnie do nas?

Jesteśmy ekipą szanujących się, dojrzałych, często zabawnych  oraz dystansowych facetów, których nie interesują żadne spiny czy afery w zespole.

Szanujemy każdą osobę, chcącą z nami współpracować i kładziemy ogromny nacisk na to, aby każdy członek naszego zespołu czuł się doceniany, ważny. Zdajemy sobie sprawę z faktu, iż każdy człowiek jest wyjątkową jednostką, mogącą zaoferować coś niepowtarzalnego, wykazać się nietuzinkową kreatywnością czy ogromnym zaangażowaniem, na czym nam bezsprzecznie zależy.

Czego wymagamy?

Naszym podstawowym wymaganiem jest dojrzałość oraz doświadczenie członków ekipy, a także otwartość na sugestię i pomysły oraz umiejętność pracy w grupie. Oczekujemy także szacunku do każdego, z kim nasz zespół będzie współpracować, a także szacunku do graczy. Bezwzględnie wymagamy także zaangażowania i umiejętności dostosowania się do wytycznych, taryfikatorów i regulaminów.

Nie mamy jednak progu wiekowego. Jesteśmy w stanie przyjąć każdego, kto mógłby wpasować się w naszą ekipę.

Co zatem oferujemy?

- Pracę w przyjaznej, miłej atmosferze.
- Wsparcie w rozwoju osobistym, współtworzeniu i realizowaniu indywidualnych pomysłów,
- Możliwość rozwoju wewnątrz ekipy, duże szanse na awans oraz możliwość dołączenia do zespołów obowiązków, zajmujących się poszczególnymi zadaniami związanymi z tworzeniem i prowadzeniem sieci.
- W przypadku dynamicznego rozwoju projektu, wykazania się zaangażowaniem i niespotykaną kreatywnością, jesteśmy w stanie zaproponować wynagrodzenie, proporcjonalne do umiejętności.

Kontakt: Kornelia#8459
Prosiłabym na wstępie zaznaczyć  do jakiej kategorii osób poszukiwanych należysz. Pozdrawiam!

• Yaboku zmienił(a) tytuł na Poszukuję kadry
Opublikowano

Prawda, zainspirowałam się innym postem, wywaliłam niepotrzebne zbędne informacje na wzgląd iż stwierdziłam że nie ma sensu że będę marnować czas na stworzenie precyzyjnego opisu na portalu na którym znalezienie konkretnej osobowości jest conajmniej pod znakiem zapytania. Z tego powodu postanowiłam edytować pod nas 😛

Pozdrawiam

Opublikowano

@opkarol11 to prawda, może i autorka posta źle zrobiła kopiując post, ale mimo wszystko jej post nic złego nie robi, poprostu ona szuka administracji do serwera.

Zresztą jest różnica plagiatując jakiś skrypt, plugin, lub nie wiem jakąś mapę, a inaczej jak poprostu ogłasza się nabór do administracji swojego serwera.

Pozdrawiam!

Jak żelazo kuje żelazo, tak brat wykuwa brata.  ~SENSEI WU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...